1615. podmáslový semínkový chléb od Tallu


foto: Tallu
Podmáslový semínkový chléb

Autor: Tallu
   Hodnocení: 5%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
270 g podmáslí
1 lžíce sádla
200 g pšeničné chlebové mouky
100 g pšeničné celozrnné mouky
50 g žitné chlebové mouky
50 g žitné celozrnné mouky
1,5 lžíce bramborové kaše v prášku
1,5 lžičky soli
1 lžička chlebového koření
necelá 1/4 čerstvého nebo 3/4 lžičky sušeného droždí
1 lžička třtinové melasy (nebo medu či cukru) na droždí
3 lžíce slunečnicových semínek
3 lžíce dýňových semínek


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:

Jak na pečení chleba v litině, smaltu, skle, simaxu apod. / klik


Jak na ošatkový chléb / klik


Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Kuchařík
1615.podmáslový semínkáč

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.