1498. neapolský koláč (naslano) od vyžlička


foto: vyžlička
č.1498 neapolský koláč ( na slano)

Autor: vyžlička
   Hodnocení: 7%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
200 ml vody
1 lžička soli
350 g polohrubé mouky
20 g čerstvého nebo 2 lžičky sušeného droždí

náplň:
100 g uzené makrely
300 g rajčat
1 čerstvá paprika
majoránka, pepř
150 g taveného plátkového Ementálu

1 lžíce sádla na vymazání formy
2 lžíce oleje na pomašlování těsta


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo silikonovém vále, vyválíme placku asi 0,5 cm, vyložíme jím formu a povrch potřeme olejem.
Koláč pokryjeme kousky nakrájené makrely, oloupanými a nakrájenými rajčaty, kousky nakrájené papriky, posypeme kořením a poklademe plátkovým Ementálem.
Pečeme při 220°C / asi 12 minut.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: StreLenka
1498. Neapolský slaný koláč

Názory čtenářů

vyžlička 28.9. 15:22  

To jsem ráda,to znamená že ti chutná když ho děláš roky,no toto je kolááááááááááááááááááč!Snad to je dobře vidět,a díky !

shineon 27.9. 15:55  

To je Pizza, ne? alespoň takhle jsem těsto na pizzu dělala už roky

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.