1486. venkovské bagety od Tallu


foto: Tallu
1486.Venkovské bagety

Autor: Tallu
   Hodnocení: 21%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
320 ml vody
3 lžíce oleje
400g mouky na domácí chléb
50 g špaldové mouky
50 g pšeničné celozrnné plnohodnotné mouky
1 lžíce otrub
1 lžíce bramborové kaše v prášku
2 lžičky soli
1 lžička drceného kmínu
1/2 lžičky chlebového koření
1,5 lžičky sušeného nebo necelá 1/2 čerstvého droždí
1 lžička třtinového cukru


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme, uděláme bagety, ty vlhkýma rukama navlhčíme vodou a oválíme v žitné mouce, poté přendáme na bagetový nebo klasický plech a necháme dokynout. Poté upečeme.

Z těsta můžeme udělat jakékoliv pečivo – bagety, rohlíky, housky, dalamánky, bulky… nebo upéct i chleba :)

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Ivkalbc
1486. venkovské bagety od Tallu

foto: budulinka2
1486.venkovské bagety od Tallu

foto: tissue
venkovské bagety č.1486 od Tallu

foto: itty
1486 venkovské bagety od Tallu

foto: zulan
1486 venkovské bagety od Tallu

foto: budulinka2
1486. Venkovské bagety od Tallu

Názory čtenářů

tissue 24.8. 19:12  

těsto bylo pěkné,nemusela jsem nic přidávat,chuť výborná..budou patřit mezi mé oblíbené

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.