1445. pečivo z červené pšenice od Tallu


foto: Tallu
1445.Pečivo z červené pšenice

Autor: Tallu
   Hodnocení: 19%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
250 ml syrovátky (voda + sušená)
50 ml oleje
1 vejce
2 lžičky soli
200 g celozrnné mouky z červené pšenice
250 - 300 g hladké mouky
1,5 lžičky sušeného nebo necelá 1/2 čerstého droždí
1 lžička cukru na čerstvé droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
konzistenci si každý musí ohlídat sám, protože každý máme jinak velká vejce.
Vykynuté těsto propracujeme a umotáme housky, rohlíky, pletýnky, bagety a necháme dokynout a upečeme...pečivo má krásnou barvu právě díky mouce z červené pšenice, je nadýchané a výborné, že z těsta zkusím i veku :)
Mouka z červené pšenice vyniká vysokým obsahem proteinů a dává chlebu a pečivu bohatou hnědou barvu a jemně ořechovou příchuť.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Ivkalbc
1445. pečivo z červené pšenice

foto: Tallu
1445.Pečivo z červené pšenice

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.