0663. chlebové bagety od cinie


foto: kolobezka1.
663. Chlebové bagety

Autor: cinie
   Hodnocení: 87%  


Suroviny:
230 ml vody
3 lžíce oleje
2 lžičky soli
150 g hladké mouky
150 g pšeničné chlebové mouky
130 g pšeničné celozrnné mouky
1 lžička cukru
2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat), rozdělíme na 4 díly, a buď uválíme bagety, nebo je vytvarujeme:

z každého dílu vyválíme obdélník, delší strany přeložíme, jednu do dvou třetin, druhou přes to (je to jako váleček). Uprostřed uděláme rýhu a složíme napůl. Položíme švem dolů a trochu poválíme.

Naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme kynout 40 minut. Pak pomašlujeme vejcem s trochou mléka, můžeme posypat semínky nebo hrubou solí a pečeme ve vyhřáté troubě při cca 180°C / cca 12 minut.
Hotové pečivo ihned přendáme z plechu na mřížku.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Nika32
rohlíčky plněné zelím a klobáskou

foto: gagabik
Chlebové bagety od cinie 0663

foto: cinie
č. 663 plněné veky

foto: Ilcia
0663 chlebové bagety

foto: Kuchařík
663.chlebové bagety

foto: zulan
1221 kynutý tvarohový koláč od patek a663 bagety od cinie

foto: GeorgiaG
Chlebové bagetky recept 663

foto: cinie
č. 663 chlebové bagety a č. 815 chléb SAZICO

foto: eva76
663. Chlebové bagety

foto: Hanče
663. chlebové bagety

foto: Želka
0663.chlebové bagety od cinie

foto: eva76
663. Chlebové bagety

foto: zulan
663 bagety,a 120 Františky

foto: EXPA
663. chlebové bagety

foto: Ivanaw
recept č. 663 chlebové bagety od cinie

foto: eva76
663. Chlebové bagety

foto: Rilven
0663. chlebové bagety od cinnie

foto: zulan
663 chlebové bagety od Cinie

foto: HanaR
Chlebové bagety -0663

foto: vladka
663 bagety

foto: zulan
663 od Cinie, a štrůdl

foto: jaguda
Bagety od Cinie č. 663

foto: Kátˇa
chlebové bagety od cinie č.663

foto: Iveťák
663.chlebové bagety od cinie

foto: petiti
0663 chlebové bagety od cinie

foto: joja17
0663. chlebové bagety od cinie

Názory čtenářů

zzanzi 9.2. 18:07  

super testo bagetky moc dobre ale asi nam vic jedou majolkove-ale diky za receptik

joja17 4.12. 18:02  

Jsou opravdu vynikající, tentokrát jsem dělala tak, že jsem si těsto udělala den předem, s celou vaničkou dala do lednice, ráno nechala trochu ohřát, umotala bagetky, nechala kynout půl hoďky a na bag.plechu upekla. To byla křupavá dobrůtka. Vřele doporučuji. Cinie díky!!

cheerion 23.9. 17:48  

Výborné, co dodat:-)

HanaR 18.7. 19:37  

Dnes jsem pekla zase, jsou naše oblíbené...naprosto vynikající!!!!!!

Elevil 24.2. 7:19  

Vynikající (jiné snad ani od Cinie nemůžou být :-D)!!!I druhý den jsou měkoučké. Díky za super recept!

zulan 13.10. 14:48  

výborné!!!!!

Demoniaque 9.6. 21:19  

jednim slovem...vynikající, jako vše od cinie. Nemusela jsem přidávat do těsta vůbec nic a krásně se s nim pracovalo. Plnila jsem sýrem a salámem

eva76 30.5. 13:04  

Moc dobré, s těstem se krásně pracovalo, dávám 1*.

dedulka 20.4. 14:33  

Těsto trochu víc lepilo, bylo nutno dosti podsypávat. Příště zkusím už do těsta přidat 1 lžičku kmínu, popř. jiných semínek.

Ringana 24.1. 13:17  

Pekla jsem z dvojnásobné dávky, bagetky jsou skvělé, těsto vynikající. Přidala jsem lžíci jemných ovesných vloček. Cinie díky za recept.

modrina 8.1. 10:51  

Přesně podle receptu, dělala jsem 4 bagetky plněné cikánskou omáčkou a párkem a 4 neplněné synům na svačinu, jsou naprosto skvostné!! Díky moc za recept cinie, Tvoje recepty jsou opravdu záruka kvality!

110864 21.12. 22:10  

Z tohoto velmi dobrého a chutného těsta jsem upekla veky na chlebíčky.Návštěva se mohla utlouct a všem jsem rozdala recept.Bagety také dělám.Zkoušela jsem i tenké dlouhé válečky,které jsem nakrájela jako jednohubky.Také velmi jednoduché a přitom opět velký úspěch u rodiny.Prostě si z těsta můžete upéct jakýkoliv tvar a úspěch je zaručen.

Busio 11.12. 16:23  

Jsou super, přidala jsem slunečnicová a lněná semínka, dneska byl u nás pán, co opravoval střechu a když je zkoštoval - měl k nim domácí jehněčí klobásku, skoro uvažoval i o slevě:) Měla jsem jich upéct víc, to by sleva byla určitě:)))

alus.s 1.12. 10:56  

pekla jsem je na oslavu a neměly chybu.Jen se po nich zaprášilo.Chuťově vynikající,těsto náááádhera,přidala jsem lněné semínko a před pečením potřela slanou vodou.

110864 15.10. 14:20  

Vynikající bagetky.Krásně nadýchané,jen se po nich zapráší,jedna dávka stačit nebude,budu muset zdvojnásobit dávku těsta.Ještě jednou díky cinie!

jana plzen 21.9. 21:31  

No úplná paráda.Jsou výborné,ale jedna dávka nestačí.Teprve začínám a přece se mi povedly.Díky

ZicaHartis 7.3. 11:40  

Jsou vynikající, Nejčastněji je dělám jako rohlíky a zamotám do nich párky. Moji chlapi je milujou. Cinie díky za recept!!!!!

ivulka6 5.3. 22:25  

chjo, chcela som hodnotiť a len som skúsila kliknúť na hviezdičky a ono mi to oznámilo že hodnotím na 2 hviezdičky, čo ma veľmi mrzí- nevedela som že je to taký systém, tak mi prepáčte, hodnotím ich ako super!!!! Moc sa podarili, urobili veľkú radosť.

renecka 5.3. 18:48  

Dnes jsem upekla, jsou naprosto bez chyby, ale musím upéct dvojnásobnou dávku, tři jsou málo. Opravdu jsou super. Těsto jsem dělala ve své nové pekárně, myslíte, že je to tím?Zítra má syn bagetku na sváču a už měl jednu odpoledne. Díky

Pumlitsch 28.12. 14:24  

Bagetky jsou výborné,těsto lze dělat i s odloženým startem.Mám to vyzkoušeno.

Kramila 21.10. 13:23  

Výborné!!!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.