0592. bezlepkový chleba z podmáslí od Rady


foto: Rady
592 - bezl. chleba z podmáslí

Autor: Rady
   Hodnocení: 10%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
250 ml podmáslí
300 ml vody
2 lžíce oleje
2 lžíce octa
400 g mouky Mantler
30 g rýžové mouky
70 g kukuřičné mouky
2 lžičky cukru
2 lžičky soli
2 lžíce sušené bramborové kaše
1 lžička kmínu
1 balíček instantního droždí
semínka


Nastavení pekárny: Program Bezlepkový / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Rady
592 - bezl. chleba z podmáslí 2

Názory čtenářů

Zdenka 29.7. 15:06  

Chleba jsem udělala s menší změnou, místo mouky Mantler jsem dala Jizerku (domnívám se, že je chuťově lepší, pohankovou mouku, kukuřičnou dle receptu jsem dala také. Také jsem přidala 4 lžičky sušeného mléka. Semínka - lněné zlaté semínko + slunečnicové semínko. Škoda, že jsem doma neměla velké zlaté (světlé) rozinky. Když se nasekají a přidají, dodají chlebu vláčnosta zajímavou chuť. Jinak chválím. Chutnal nám, určitě doporučuji zkusit :-)

Mr.Cahoun 6.3. 11:09  

Vyzkoušel jsem a došel jsem k závěru, že vůči uvedenému receptu - octa jen 1 lžíci zato kmínu 2 lžičky. Jinak Ok.

Mrs.Baker 15.2. 21:16  

Vyzkoušela jsem již 2x, pokaždé s jiným poměrem mezi moukami a vždy byl velice pěkný a chutný. Děkuji.

Eva Kvapilová 24.10. 13:34  

Potřebuji dobré recepty,teprve začínám...díky

Rady 4.7. 20:41  

Je vynikající, vážně. Moooc dobrý. Dávala jsem pouze 200 ml vody, a pak jak se to míchalo, tak to bylo fakt strašně husté, tak jsem dolila těch cca 100 ml ještě. Akorát sem tam jsem tomu zamíchání pomohla, přišlo mi, že se to moc nepromíchává... Ale povedlo se na výbornou, a chuťově vynikající.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.