0513. náplň do zelňáků


foto: Svetluska78
513. nápň do zelňáků

Autor: Svetluska78
   Hodnocení: 43%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
1 klobáska (nebo jiná uzenina)
500 g kvašeného zelí
1 cibule
100 g sýru Eidam


Nastavení pekárny:


Postup:
Klobásku nakrájíme (doporučujeme keramický nůž!) na kostečky a mírně orestujeme na pánvi, přidáme nakrájenou cibuli opět chvíli restujeme. Potom přidáme kvašené zelí a celé cca 15 - 20 minut prohřejeme. Necháme vychladnout, pak přidáme nastrouhaný Eidam a plníme rohlíčky.
Výborné do receptu č. 579

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: StreLenka
0579+0513 Dělové koule

Názory čtenářů

Martik69 24.7. 18:29  

my doma říkáme zelňákům upečeným plackám jako bramborákům, ale ze zelí. Tohle musí být taky ňamka co nejdříve vyzkouším. Já kupuji kysané zelí v Lidlu jsou to takové žluté plechovky a zelí je jemné opravdu vyzkoušejte :-)

Anndy 24.7. 17:02  

použila jsem jako náplň do slaných šneků - skvělé! Místo kvašeného zelí jsem dala 1 sklenici steril.zelí

Anndy 5.4. 8:01  

Evelyn1 - ne v pekárně se náplň nedělá, ale je tu proto, že tím můžeš naplnit jakékoliv těsto. Zkus třeba č.170.....
Česnekové trojuhelníky si koukám už objevila, ale pro ostatní, je to recept č.213

Evelyn1 3.4. 22:33  

Určitě to musí být moc dobré, ale nepochopila jsem, co to má společného s pekárnou. V té se to asi nedělá, ne? A jaké rohlíčky se tím plní? Nebo co jsou to česnekové trojúhelníky? Ráda bych to vyzkoušela, protože kys. zelí potažmo zelníky miluju, ale potřebuju vědět přesně, oč se jedná.
Děkuju

Reiki 26.3. 10:44  

Moc dobré zelíčko.Použila jsem jako náplň i do česnekových trojúhelníků!Doporučuji!!

Janaja 8.3. 20:21  

dlouho už tento recept sháním-děkuji za něj

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.