Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Autor: Olinka2201
Hodnocení: 23%
Suroviny:
300 ml podmáslí
150 g zakysané smetany
1 lžička soli
1 lžička cukru
1 lžička kmínu
350 g polohrubé mouky
150 g špaldové mouky
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí
po zvukovém signálu přidáme slunečnicová, lněná a sezamová semínka
Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední
Postup:
LaNicky 29.1. 21:09
Tak chlebík se moc povedl. Je opravdu vynikající. Zakysaná smetana z něj udělá krásně vláčný a chuťově moc dobrý. Mouku jsem si taky trochu upravila, ale jinak vše zůstalo. Určitě se zařadí mězi oblíbené recepty.
Kyša 3.9. 20:02
Dnes jsem pekla tento chléb,akorát jsem si ho trošku upravila dala jsem žitnou celozrnnou místo špaldové a přidala jsem si semínka.Chuťově je moc dobrý,ale nahoře mi praskl,ale u nás se sní.
Gabikr 19.11. 13:48
Jdu na to, ozvu se, jak dopadl
metlicka 9.8. 23:12
Povedl se -moc dobry.
kovalda 16.5. 18:21
Chlebík byl úplně úchvatnej. Krásně nadýchanej a vláčnej a výborně se i krájel :o)