0109. chléb s rajčaty a parmezánem od Ireny

Autor: Irena.
   Hodnocení: 6%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
280 ml vody
1/2 lžičky soli
400 g hladké mouky
3/4 lžičky sušeného nebo necelá 1/4 čerstvého droždí
1 lžička cukru
50 g strouhaného Parmezánu
50 g sušených rajčat sušených na slunci*


Nastavení pekárny: Program Italský a Pečení


Postup:
* Použijte rajčata sušená na slunci v oleji. V případě, že nemáme rajčata v oleji, namočíme je na 10 až 15 minut do vody a potom osušíme.
U těchto receptů bychom měli používat hladkou světlou mouku pro výrobu chleba.

Vybereme program Italian (Italský) BAKE (pečení), který trvá 4 hodiny 30 minut.
K tomuto receptu lze přidat slunečnicová semínka a 1 lžičku feferonkové pasty. Ozdobeno dýňovými semínky.

Určitě bude dobrý k zeleninovému salátu nebo pokapaný olivovým olejem a na to položit plátky rajčat a mozarela a bazalka a tak ...

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.