Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

1468. rohlíky od Želka
Autor: Želka
suroviny: 200 ml vody 60 ml kyšky 6 lžic oleje 2 lžíce sádla 1 lžíce Maizeny ne..

0108. loupáčky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 300 ml vody 100 ml oleje 100 g cukru trochu soli 1 vejce 600 g hladké mouk..

0012. veka
Autor:
suroviny: 290 ml mléka 500 g hladké mouky 2 lžičky soli 1 lžička citronové šť..



Články o pečení:

Směsi pro domácí pekárny - přehled

Chlebové směsi BIOLINIE Mazanec bezlepkový 500 g, cena cca 27,50     Slunečnicový chléb  400 g, cena cca 40,- Kč          

Jak uchovávat pečivo

Jak uchovávat chléb Pro uchování chleba a zachování čerstvosti je nejlepší zabalit chléb do bavlněného či plátěn&eacut

Co si upečeme na sv. Martina?

Martinské rohlíčky Na svátek sv. Martina se v Čechách a na Moravě pekly martinské rohlíky nebo podkovy, zvané též martiny, rohá

Motání housek od Rominska

    Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI