Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
0910. buchty od cinieAutor: cinie
suroviny: 200 ml mléka
2 vejce
2 lžíce rumu
1 lžíce citronky nebo kůra z 1/2 citr..
0955. bílé péřové rohlíky od jakubiAutor: jakubi
suroviny: 250 ml mléka
50 g rozpuštěného másla
1 vejce
450 g hladké mouky
2 lži..
0156. podmáslové bagety od EVA.Autor: EVA.
suroviny: 400 ml podmáslí
1 lžička soli
1 lžička cukru
500 g hladké mouky
1 lž..
Články o pečení:
Jednou z předností kváskových chlebů je jejich výraznější přirozená chuť. Odpovídají za ní zejména ml&e
- připravíme si plundrované neboli překládané těsto - vyválíme 2 placky, jednu potřeme libovolnou náplní a druhou přiklopíme - roz
Estonsko je skandinávskou zemí, což se hodně odráží i v estonské kuchyni. Pečivo je převážně vyráběno z žitné mouky (pečivo b&iac
Následující povídání nemá za cíl dělat z pečení nepochopitelnou vědeckou teorii. Jedná se o pouhé sepsání