Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

1099. hamburger od Želka
Autor: Želka
suroviny: 100 ml vody 200 ml kefíru 50 g sádla 50 g másla 1 vejce 2 lžíce Maizen..

0001. knedlík z domácí pekárny
Autor:
suroviny: 250 ml mléka (nebo 125 ml mléka + 125 ml vody) 1 vejce (nebo místo vejce - 1..

0013. mazanec od zindule
Autor: zindule
suroviny: 1 vejce 300 ml mléka 50 g rozpuštěného másla 50 g rozpuštěného sádla..



Články o pečení:

4. sraz pekařů a pekařek z Dámy

 U příležitosti oslavy SVĚTOVÉHO DNE CHLEBA uspořádaly dne 16.10. 2010 Svetluska78 a Anndy již 4. SRAZ nejenom PEKAŘŮ A PEKAŘEK Setkání probě

Moulinex Home Bread XXL - test

Obliba domácích pekáren u nás neustále stoupá a na trhu se objevuje spousta nových typů, ale informace o nic jsou často nedostačující

Jak na plněné buchty nebo ovocné knedlíky od Anndy

- vykynuté těsto propracujeme na silikonovém vále a rozdělíme námi zvolený počet dílů. Postupně vyválíme rozvalovacím v&aacut

Mouky a pečení v Jižní Karolíně od compas

King Arthur  bread flour (s modrým okrajem) - nebělená pšeničná chlebová mouka s vysokým obsahem lepku - mletá z tvrdé jarní p