Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
0768. křupavé housky od cinieAutor: cinie
suroviny: 250 ml mléka
150 ml bílého jogurtu
2 lžíce oleje
1 vejce
350 g polohrub..
0767. lužnický mls od DagmarMAutor: DagmarM
suroviny: 10 lžic vlažného mléka
75 g změklého másla
1 lžíce cukru
4 žloutky
..
0268. jahodová, třešňová a jiné marmelády od Svetluska78Autor: Svetluska78
suroviny: 500 g jahod
165 g želírovacího cukru 3:1
1 lžička citronové šťávy
..
Články o pečení:
Pokud se vám z nějakého důvodu chleba nepovede a z pekárničky si vyklepnete výstavního ušáka, nezoufejte!!! Můžete z vady udělat i přednost, st
1. vyválíme si dva válečky - jeden delší tenký a druhý kratší se silnějšími konci 2. kratší vále
Pekárna vypracuje těsto Nachystáme si různé náplně a pracovní plochu Těsto rozdělíme na 3 díly a z každého rozválíme p
Třtinový cukr - surový - má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni a obsahuje jen zbytkové stopy melasy