Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0155. francouzská bageta od EVA.
Autor: EVA.
suroviny: 450 ml vody 1,5 lžíce medu 1,5 lžičky soli 1,5 lžičky cukru 800 g hlad..

1520. vláčná brioška od Jehlička
Autor: Jehlička
suroviny: 2 vejce + mléko dolít do 290 ml 1 - 2 lžíce rumu trošku citronového arom..

0013. mazanec od zindule
Autor: zindule
suroviny: 1 vejce 300 ml mléka 50 g rozpuštěného másla 50 g rozpuštěného sádla..



Články o pečení:

Proč koupit pekárnu a jak vybírat

Proč si koupit domácí pekárnu: - doma se vám bude linout nádherná vůně čerstvého pečiva - pečivo si upečete levnější (viz. hla

Anadama chléb

- tradiční chléb z Nové Anglie - peče se z pšeničné mouky, kukuřičné mouky a melasy - podle záznamů byl první recept na Anadama chl&eac

Ovlivnění kyselosti kváskového chleba - kolobezka1.

  Jednou z předností kváskových chlebů je jejich výraznější přirozená chuť. Odpovídají za ní zejména ml&e

Sraz v Rožnově pod Radhoštěm 14. 7. 2007

Tak tady se všichni podívejte jak se nám sraz vydařil a jak jsme si to všichni krásně užili Nejdřív označení našeho místa srazu