Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0803. housky od Zabak
Autor: Zabak
suroviny: 500 ml mléka 75 g rozpuštěného sádla 1 vařená strouhaná brambora neb..

0212. housky americké pro hamburger a párek v rohlíku od Irena.
Autor: Irena.
suroviny: 240 ml mléka 2 vejce 6 lžic másla 3 lžíce cukru (stačí 1,5 lžíce) 1..

0119. koblihy od daililie
Autor: daililie
suroviny: cca 200 ml mléka 50 g másla 50 g pískového cukru špetka soli 4 žloutky..



Články o pečení:

Sally Lunn

- jedná se o sladké anglické pečivo podobné francouzským brioškám - připravuje se z mléka, droždí, cukru, mouky, soli, vajec a m&aacu

Jak uchovávat pečivo

Jak uchovávat chléb Pro uchování chleba a zachování čerstvosti je nejlepší zabalit chléb do bavlněného či plátěn&eacut

Věnec dle loupiti.free.fr

- vypracované a vykynuté těsto si rozdělíme na 9 - 11 dílů - připravíme si misku, kterou umístíme na plech a pomoučíme - jeden d&i

Sraz pekařek

    Dne 12. 10 . 2013 se uskutečnil již       7. sraz pekařek z Dámy         Fotky naleznete zde/klik