Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0182. sádlové rohlíky,uzly, housky ,bulky...od EVA
Autor: EVA.
suroviny: 250 ml mléka 2 žloutky 60 g sádla 1 lžička soli 1 lžička cukru 500 g..

0314. veka od Jehlička
Autor: Jehlička
suroviny: 310 ml mléka 2 lžíce másla nebo oleje 1 lžička cukru 1 lžička soli 3..

0243. langoše - 11 x a stále jinak :o)
Autor:
suroviny: a) 50 ml mléka 250 ml kefíru 1 lžička soli 500 g hladké mouky 1/2 čer..



Články o pečení:

Housky trochu jinak

- připravíme si těsto - vyválíme váleček, který na stranách vyválíme hodně do tenka - konce můžeme překřížen&eac

Jak na plněné buchty nebo ovocné knedlíky od Anndy

- vykynuté těsto propracujeme na silikonovém vále a rozdělíme námi zvolený počet dílů. Postupně vyválíme rozvalovacím v&aacut

Nejen chlebové dorty II

  pokračování chlebové dorty, sekané, panáčci a jiné od pekařů a pekařek z Dámy          &nbs

2. sraz pekařů a pekařek z Dámy

Tak a máme za sebou 2. pekařský sraz, který se uskutečnil 27. 9. 2008 v Praze. I když z původně 41 přihlášených nás nakonec dorazilo jen 25