Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0182. sádlové rohlíky,uzly, housky ,bulky...od EVA
Autor: EVA.
suroviny: 250 ml mléka 2 žloutky 60 g sádla 1 lžička soli 1 lžička cukru 500 g..

0675. vanilkový oblak od JanaC
Autor: JanaC
suroviny: 250 ml mléka 1 lžíce oleje 2 lžíce cukru (kdo má raději sladší, dá v..

0736. selské rohlíky od cinie
Autor: cinie
suroviny: 350 ml vody 50 ml oleje 330 g polohrubé mouky 300 g pšeničné celozrnné m..



Články o pečení:

Sally Lunn

- jedná se o sladké anglické pečivo podobné francouzským brioškám - připravuje se z mléka, droždí, cukru, mouky, soli, vajec a m&aacu

Eta Harmony - test

Chcete si pořídit domácí pekárnu? Nevíte jakou vybrat? Zdá se vám nedostatečný popis pekáren v obchodech? Třeba vám pomů

Ostatní suroviny

Otruby / klik -jsou velmi cennou potravinou, protože pomáhají rozvoji bakterální flóry, chrání před rakovinou střev, brání vzniku vř

Tvarování klasu od Svetluska78

Z vykynutého těsta vytvarujeme bagetu Nůžkami stříháme a rukou vytváříme klas Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i pro