Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0314. veka od Jehlička
Autor: Jehlička
suroviny: 310 ml mléka 2 lžíce másla nebo oleje 1 lžička cukru 1 lžička soli 3..

0397. anglické rohlíky po česku od zajoch
Autor: zajoch
suroviny: 100 ml podmáslí 300 ml mléka 100 g žitné tmavé mouky 400 g hladné mouk..

0876. anglické pletýnky od cinie
Autor: cinie
suroviny: 300 ml vody 150 ml bílého jogurtu 1 vejce 270 g polohrubé mouky 100 g ži..



Články o pečení:

Jak na frgále od Mum

1. nachystáme si formy a vymažeme je 2. vykynuté těsto rozdělíme na 4 díly po cca 250 g 3.  těsto rozválíme válečkem 4 rozt&aacu

Odložený start

Nastavíme na displeji pomocí tlačítka + (většinou vedle displeje), případně tlačítko ČAS se šipečkou nahoru tolik hodin, za kolik má b&ya

Postup americké bagely od ercicka

Recept č. 1287 / klik     Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI    

Vánoční pečení

Vánočka Vánočka má dlouhou historii - patří mezi naše nejstarší vánoční obřadní pečivo a její obliba trvá dod