Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
1490. motýlci od ŽelkaAutor: Želka
suroviny: 50 ml mléka
50 ml vanilkového acidofilního mléka
50 vody
1 vejce
5 lžic..
0640. trdelníky od Svetluska78Autor: Svetluska78
suroviny: 4 žloutky
20 ml rumu
100 ml mléka
60 g másla + 20 g sádla
60 g moučkov..
0496. sýrové tyčinky od Zorka.Autor: Zorka.
suroviny: 120 ml mléka
150 g rozpuštěného másla (Hera)
1 vejce
1/2 lžičky soli
..
Články o pečení:
Jak uchovávat chléb Pro uchování chleba a zachování čerstvosti je nejlepší zabalit chléb do bavlněného či plátěn&eacut
- připravíme si plundrované neboli překládané těsto - vyválíme 2 placky, jednu potřeme libovolnou náplní a druhou přiklopíme - roz
Při vkládání surovin do pekárny je dobré dodržet jistá pravidla a zásady: jako první vkládáme do pečíc&ia
Ve Finsku se pečivo připravuje z pšenice, žita, ječmene i ovsa. Finsko se může honosit nejbohatším výběrem chleba - každá provincie vyvinula vlastní d