1000. granáty od iv@


foto: Svetluska78
1000. granáty od iv@

Autor: iv@
   Hodnocení: 99%  


Suroviny:
1 lžíce sádla na dno pekárny
500 g uvařených těstovin
400 g vařených brambor na kostičky
5 vajec
4 liberecké párky (nebo podobné)
4 cibule nakrájet (dodají parádní šťávu)
sůl
pepř


Nastavení pekárny: Program Pečení


Postup:
Všechny suroviny promícháme a dáme do formy. Spustíme program Pečení a pečeme asi 90 minut, aby byly vypečené. Během pečení můžeme posypat strouhaným sýrem.
Vhodný pro velké pekárny (např. Moulinex XXL, Eta Harmony…).

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Želka
č.1000

foto: jaja28
1000.granáty od iv@

foto: alonc
1000. granáty od iv@

foto: danyy
Rec. č. 1000 -.granáty od iv@

foto: evcak
Granáty podle Iv@

foto: Anndy
1000.granáty

foto: alus.s
granáty od iv@ č.1000

foto: mohrovka
1000 granáty od iv@

foto: pipicjukova
1000 granáty

foto: eva.sv
1000 Granáty podle Iv

foto: 0103misa
Granáty od iv@ č 1000

foto: nejdeto
Granáty od Iv@ recept č.1000

foto: Katt
1000.granáty od iv@

foto: moncicak4
recept č.1000 - granáty

foto: StreLenka
1000. granáty

foto: Anella7
č. 1000 granáty od iv@

foto: Kuchařík
1000.granáty

foto: Anella7
Granáty od iv@ č.1000

foto: j.jaru
Granáty od iv@ - č. 1000

foto: kudlanka74
1000. granáty od iv@

foto: iveta40
GRANÁTY od iv@ 1000

foto: skupinka
1000. granaty

foto: Anya
granáty od iv@ -č.1000 a větrníčky č.905.

foto: Sysina
č. 1000 granáty

Názory čtenářů

ibišek 13.8. 14:28  

Všechny šikulky zdravím. Ráda bych recept zkusila, ale nemám pekárnu, šlo by to dát do Remosky, mám velkou? Děkuji.

skupinka 8.2. 12:46  

tak dnes jsem upekla....moc dobré. dělala jsem z pol.dávky. Jsme tři a máme z toho ještě večeři...

Pupulo 29.10. 16:34  

Děkuji za skvělý a vynikající recept! Povedl se hned na poprvé a už je fuč! :o)

Tessinka1 19.9. 18:03  

ahojte, já pekla včera. super bašta. místo párku, jsem dala zbytek salámů, a pouze čtyři cibule, ale pekla jsem to dve hoďky a nic se nestalo. mám hodinový program, ale se mi to zdálo málo, tak jsem ho dala znova. pekla jsem v eta harmony :)

lolahopalola 19.8. 17:15  

tak se to už peče..voní to hezky :-)) místo párků jsem dala uzené maso a šunkovou klobásu vše jsem zamíchala v míse a potom sypala do formy v polovině jsem to proložila plátkovým sýrem a dosypala..no sama jsem zvědavá..pak dám vědět jak chutnalo..zatím díky za receptík

katka68 18.8. 16:27  

Výborný recept, byly moc dobré

akinka 24.2. 13:35  

Tohle nemělo chybu, zbylo mi ještě trochu kyselého zelí tak jsem ho tam přidala a bylo to dokonalé.

StreLenka 3.2. 16:06  

Něco jako zapečený Grenadýr marš s párkem, mňam. Trochu jsem to dokořenila - gril. koření, sladká paprika, sušený česnek. Liberecké jsem nahradila točeňákem.

Anella7 31.1. 15:17  

Dělala jsem dnes, jako vždy dvě dávky, jedna se snědla k obědu, druhá bude k večeři. Dala jsem uzenou krkovičku a zeleninovou směs Moravanka, ve které byla feferonka, takže to bylo trošku pikantní, přestože jsem ji vytáhla. Synáčci jenom mlaskali. Je to mňamka.

Katt 29.1. 18:01  

... musím jen a jen pochválit, famózní mňamka, moc nám chutnalo. Přidala jsem 2 stroužky česneku, pekla 90 minut. Doporučuji všem vyzkoušet. Děkuji za receptík! :)

moncicak4 29.1. 17:06  

mohu doporučit,bylo to výborné,přidala jsem mražený hrášek a ke konci pečení posypala sýrem,pekla sem 90 minut

Tess7 28.1. 12:22  

Supr namka...jen jsem pekla v Eta Siesta mensi mnozstvi a jen 80 min. a myslim, ze bych mohla i mene. Priste zkusim tak 70 min a pridam vice cibulky a bude to jeste mnamovnejsi :-)

nejdeto 24.1. 14:29  

Tak k tomu není co dodat, chlapi měli boule za ušima. Moc dobré papání.

0103misa 22.1. 12:21  

super recept bude se u nás opakovat častěji

pipicjukova 9.1. 15:45  

tak jsem pekla dvě hodiny a dopadlo to ok,teda doufám,jíst teprve jdeme.

pipicjukova 9.1. 15:13  

po hodině a 10min.jsem vyndala z pekárny,vyklápím a vyletí mi jen kousek,takže nedopečené!
Ale nejspíš jsem to udělala sama,přidala jsem mraženou zeleninu.
Zapnula jsem to tedy ještě na hodinku a uvidím.Toho tvaru,ale už nejspíš nedocílím.

alus.s 4.1. 21:14  

asi se zde budu opakovat ale je to B A Š T A. Přidala jsem ještě pórek, pekla hodinku, pak posypala nahrubo str sýrem a dopekla 10 min. Je to vynikající. Díky za recept.

hagi 30.12. 17:05  

ahojky, tímto receptem jste mi připoměly babičku. je to staročeský recept, dřív se mu říkalo GRENADÝR MARŠ,je fajn, že se stále vaří stará česká jídla. v pečce jsem nezkoušela, ale zítra vyzkouším.

Anndy 29.12. 15:03  

výborná záležitost! Dnes jsem dělala k obědu ze 3/4 dávky. Liberecké párky jsem neměla, nakrájela jsem na kostičky uzené maso, cibuli jsem ala jen jednu, moc jí nemusíme. Před dopečením jsem nahoru dala plátky sýra a mňam! Pekla jsem i tak skoro 90minut. Jen při vyklopení, tím, že toho bylo míň, se mi to malinko potrhalo, ale chuť nám to určitě nezkazilo.

evcak 4.11. 0:33  

recept jsem vyzkoušela, fakt výborný, jen doporučuji,mňamka

Anndy 28.10. 14:04  

tejaja - bezva, že ses k receptu vyjádřila, ale recepty nám nekopíruj na jiné servery - děkujeme

Venda1 28.10. 12:08  

Ahoj Ivi, granaty jsou bezvadny, hlavne usporny- kdyz zbyde trochu nudli a trochu brambor... ;-))
U nas taky lieberecky parky nemame (na export se zatim asi nedali), ale tim si hlavu nelamu, delam to s franfurtskyma, videnskyma, meranskyma, nebo co mi padne pod ruku... Chutnaji vazne bezva, diky za recept!

iv@ 28.10. 10:28  

tejaja......a proto sis hned recept "půjčila" jinam,viď?Jsi obyčejná opisovačka a ne "kuchárka"

tejaja 15.10. 14:02  

Včera som robila, je to výborné!!!!!

Iivetata 10.10. 17:22  

Ted jsem dojedla,recept výborný,jen příště dám smaženou cibuli,né syrovou.(liberecké párky taky neznam,ale to mi nevadí),my jsme dali špekáčky.

hanyke23 22.9. 18:26  

je to výborný,dala jsem klobásu místo uzeniny,ta to provoněla ....prostě lahoda

iv@ 19.9. 9:54  

rehek: Ale u nás se jako liberecké stále prodávaj,nemůžu za to!Fáákt! Ale i kdybych tam použila třeba tučné klobásy,jinému v jídelníčku nemusí pasovat a logicky si to upraví podle sebe.A urejpané dotazy pak nejsou potřeba....

rehek 19.9. 8:07  

Zapomněla jsem uvést, že jsem citovala primátora Liberce Jiřího Kittnera.

rehek 19.9. 8:04  

Ivo promiň, cituji z článku o Libereckých specialitách:
Favorité na specialitu Liberecka? Sto let staré recepty.
Zapomenuté liberecké párky.
Podle něj Liberci chyběl tradiční pokrm, něco jako vídeňský řízek, znojemská pečeně nebo pražská šunka. Dříve se sice vyráběly Liberecké párky, nikdo ale dnes už neví, jak správně vypadaly a jakou měly chuť.

Anndy 17.9. 15:21  

Marie - řekla bych jako libové párky?

iv@ 17.9. 14:04  

Marie:Děláš si legraci,doufám....nebo nechodíš nakupovat,protože liberecké párky bys potkala všude....

Marie 16.9. 7:49  

Jaké jiné párky jsou podobné libereckým párkům?
Jet do Liberce kvůli 4 ks párků snad nemusím...

jaja28 11.9. 21:51  

Supr receptík. Je to něco na způsob francouzských brambor,ale s těma těstovinama jsem to zkusila poprve.Přidala jsem nakrájenou papriku a pórek a bohatě zastrouhala tvrdým sýrem.Mňam.

luxy 5.9. 9:51  

dneska vyzkouším :-)

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.