0056. valašské frgále od Mum


foto: amazonk@
0056.valašské frgále od Mum

Autor: Mum
   Hodnocení: 100%  


Suroviny:
250 ml mléka
1 lžička soli
2 žloutky
50 g oleje + 50 g sádla
75 g cukru
citronová kůra a trochu šťávy
500 g polohrubé mouky
2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat), rozdělíme na 4 díly a rozválíme na průměr 30 cm. Pokud máme pizza plechy nebo koláčové formy, použijeme je nebo dáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme cca 20 minut kynout.
Okraje pomašlujeme rozmíchaným vejcem, potřeme tvarohovou nebo povidlovou náplní (recepty např. u receptu č. 517), posypeme drobenkou a pečeme při 220°C / cca 20 minut.
Poznámka:
recept shodný s č. 78
TĚSTO JE VHODNÉ NA COKOLIV SLADKÉHO!



foto postup / klik



foto: svabe
056 valašské frgále od mum

foto: Kirri
č.0056 valašské frgály od Mum

foto: lusinsaa
0056. Valašské frgále

foto: tissue
frgále č.0056

foto: Medovnicek
0056-Valašské frgále od Mum

foto: B-u-f-y
0056 Valašské frgále

foto: svabe
056 frgály od mum

foto:

foto: Nika32
56. valašské frgále od Mum

foto: emmicka
Frgále č. 56

foto: budulinka2
Tvarohový koláč s drobenkou - těsto 0056.

foto: jaja28
Valašké frgále 0056

foto: MagdaG
0056. valasske frgale

foto:

foto: VVaja
056 Frgále se švestkama

foto: StreLenka
0056.Koláče

foto: svabe
056 valašské frgály od mum

foto: Ivana.
56. na plech jako chodský

foto: JarkaS
0056.valašské frgále od Mum

foto: aja-andrejka
opět č.56

foto: IvanaJ
valašské frgále od Mum 56

foto: HanaR
Recept č. 0056

foto: IvanaJ
frgále od Mum 56

foto:

Názory čtenářů

jana-jana 17.2. 16:31  

Dobrý den,prosím.chci udělat tento frgálek podle tohoto receptíčku,ale nevím,jestli mám dát to sádlo nakrájené nebo roztopené.Jestli by jste mi neporadili.Děkují

zzanzi 25.1. 14:17  

taky delam tyhle a jsou fakt moc dobre.S jakoukoliv náplní

Anndy 8.11. 20:18  

Petr - máslem, Herou nebo jiným tukem na pečení

Petr 29.10. 21:41  

Lze něčím nahradit sádlo?

Hasanka 4.8. 14:24  

Vynikající, skvělé

666salome 11.5. 18:09  

Super těsto, výborné koláče, připadaly mi jak frgále od mé babičky :)

Patricie21677 7.10. 19:34  

LUXUSNI!!!Delala jsem behem vikendu 2x.Kolac na cely plech s tvarohem a drobenkou.Obdarovala jsem celou rodinu a vsichni se olizovali az za usima;-)
Velmi doporucuji!!

Kamilka 11.8. 20:09  

Dnes jsem zkoušela Vaše frgály a povedly se na jedničku! Těsto výborné a nadýchané, díky!

kolubro 2.7. 16:54  

Zdravím.Už jsem podle Vašeho receptu pekla několikrát a vždy s velkým úspěchem.Já se teď pokouším o zdravé stravování, ale tomuto koláči jsem neodolala.Jak zde už hodně lidí píše - myslím, že jsem lepší nejedla a to už jsem zasloužilá důchodkyně;-).Moc děkuji.

Patricie21677 18.2. 20:23  

Uzasny kolac.Vynikajici testo.Uplne jak od babicky!Testo jsem vyvalela na plech s vysokym okrajem,potrela pudingovo-tvarohovou naplni,,"pokydala" povidly a upekla. Zkratka luxus!

Jakub 11.2. 18:54  

Výborné

Pája 2.2. 16:27  

Frgály jsou vynikající. Jelikož jsem z Valašska a koláče se tady pečou na každém rohu, tak jestli můžu poradit, tak po upečení je nejlepší okraje potřít rozpuštěným máslem s rumem a trochu tím pokapat celý koláč. Nevim jestli už to tady někdo nepsal, pokud ano tak se omlouvám. Dobrou chut:-)

Tregi 27.12. 15:56  

Nejlepší recept na koláče a buchty co znám! vždy se povede a báječně chutná!

tregi 3.10. 10:12  

Výborný, hned na poprvé se povedlo a koláče všem moc chutnaly:)

MAGGALENA 23.7. 14:23  

Naprosto super těsto,jen mi jedna velmi dobrá pekařka řekla,že do sladkého dává hladkou mouku,tak jsem to zkusila a super.

Elevil 7.7. 9:43  

Dělala jsem podle tohoto receptu koláče, frgále a včera i meruňkový táč...vše vynikající! :o)
S těstem se výborně pracuje!

Ivuša22 18.2. 15:53  

Dobrý den dnes jsem dělala z Vašeho receptu moravské koláče a musím říct, že jsou luxusní lepší jsem snad nejedla. Všem doporučuji :))))

IvanaJ 4.2. 9:00  

teď jsem zjistila, že jsem ještě nenapsala jak je toto těsto výborné. patří mezi naše oblíbené. právě ted mi kyne v pečce a už se těším na až si dám do nosu. doporučuju.

HanaR 23.1. 19:53  

Těsto jsem nedávno vyzkoušela, ale zapomněla napsat sem, jak je vynikající.

mktka 2.1. 8:35  

Naprosto luxusní!!! Jedním slovem - vynikající!!!
Náplň jsem dala tvarohovou z lidlu (tvaroh s vanilkou a rozinkami).

andina3 27.11. 15:18  

Úžasný recept, právě vytahuju koláče z trouby - z borůvkama a posypkou a jsou nepřekonatelný :)))) MNAM

babucha 24.7. 19:52  

Dneska jsem upekla tento receptík a nemá chybu.Myslím,že lepší těsto na koláč jsem nejedla.Moc se těším na večerní kávičku s pořádnou buchtičkou.Děkuji

Greydy 17.3. 11:28  

Dnes jsem poprvé dělala takový koláč. Pekárna Moulinex XXL těsto hezky nachystala, bylo úplně parádní. Náplň jsem zatím nezkoušela, ale na plechu jsem pokladla švestkami, bohužel jich nebylo dost, takže jedna půlka je švestková, druhá půlka je jahodová, na vrch posypka...Zatím chládne, ale už se mi sbíhají sliny.

amazonk@ 7.3. 14:39  

Anndy- OK,díky.Byli to moje úplně první koláče!!Bez mojí zlatý pekárničky si to už nedovedu představit.Žádný zadělávání růčo,to mě vůbec nebavilo :-))

Anndy 6.3. 15:35  

amazonk@ - fotky vkládám já, už jí tu máš - bezvadně napečeno!
Nejlepší je se ukázat na naší diskusi domácí pekárna / klik a vložit fotku tam.
FOTO DO DISKUSE
- klikneš na FOTOGALERIE, vybereš si fotku, jakou chceš dát do diskuse, klikneš na ní,
ona se zvětší. Pod ní, vpravo dole je HTML KODY-klik,
ty zkopíruješ celé to PRVNÍ okno (Vložení malé fotky s odkazem na velkou fotku:...)
- na stránce pod tím je napsáno jak!-
a vložíš to do diskuse.
PROSÍM ZAŘAZUJTE FOTKY DO SPRÁVNÝCH KATEGORIÍ
U nás to znamená kategorie: VAŘENÍ A RECEPTY!!!
Pomocí EDITACE pod danou fotkou můžete upravit číslování, komentář i přesunout kategorii.
Uvádějte prosím vždy číslo receptu, ať můžu zařadit pod daný recept!

amazonk@ 6.3. 12:48  

Tak tento recept je naprosto úžasný!!Nejdříveme mi těsto nechtělo moc vykynout(určitě to bylo droždím),tak jsem mu trochu pomohla a v pečce na 2 min.zatopila,těsto vyběhlo byla skoro plná.Nádherně se s ním pracovalo,měla jsem 4 frgále,plnila jsem tvarohem,mákem a povidlami.Naprostá lahoda,jen se za nimi zaprášilo.Výborný,moc díky za recept.Vyfotila jsem,vložím až budu vědět jak na to :-))

pekkna 27.2. 10:03  

jsou skvělé,mohu jen chválit

Anndy 23.1. 14:03  

jerabka - ty bláho, tak to netuším. Nedávala si třeba sádlo nebo mléko horké? Jinak bych to svedla na droždí....

jerabka 23.1. 12:57  

dneska jsem zkoušela tento recept, ale bohužel těsto mi nenakynulo, nevím kde se stala chyba, dala jsem suroviny dle receptu, při míchání byla dobrá hustota a krásně se vše propracovalo. Ale pak nenakynulo. Droždí jsem dala 2 lžičky sušeného (včera jsem ze stejného sáčku dělala chleba a ten dopadl výborně). Můžete mi někdo poradit, kde je chyba? Zdálo se mi tam moc tuku, může to být tím?

Scherill 23.1. 11:49  

Tak opravdu skvostný recepis!Výborné těsto,úžesně se s ním pracuje!Jen jsem z těch všech nádherných fotek koláčů,nemohla vybrat jak je úpéct,tak máme od každého něco!Díky za báječný recept,jiný už nehledám!

linda5 9.1. 14:45  

dnes som vyskúšala tento perfektný recept a musím povedať, že je fantastický. Vrele doporučujem !!!

jh71 21.11. 14:56  

těsto je super,nemá chybu. Koláče jsou téměř snězené a to jsou ještě vlažné,asi budou žádané.

nejdeto 18.10. 16:24  

Jsem moc ráda za tento recept, frgále byly výborné, hlavně s hruškovými povidly, ale budu muset těch povidel navařit ještě aspoň jednu dávku. Všichni se oblizovali.

JaninyU 7.9. 12:10  

Suprový receptík. Jsem na kynuté těsto antitalent. Ale od té doby, co jsem našla tyto stránky, tak se lepším :o)) super super.
Hned na poprvé se povedly a během chvilky byly hlavně snězené!!!! Takže ještě jednou moc díky za super receptík.

KACULE22 5.9. 17:59  

vynikající,není co dodat

oszor 25.8. 21:01  

Dnes jsem z tohoto těsta dělala malé vdolečky - plněné tvarohovou nádivkou, nahoru povidla. potřené vajíčkem a drobenka. Ze dvou dávek (1kg mouky) jich bylo kolem 200. Než se zpracovala jedna dávka, pekárna připravila těsto na druhou. Šlo to jako po másle! (jo, po upečení jsem hodně potřela rozpuštěným máslem, aby koláčky voněly)
8-D

lokki 24.8. 11:17  

Perfektní recept, ještě nikdy jsem nepekla koláče a hned napoprvé jsem sklidila velikánský úspěch.
Z této 1 várky jsem upekla dva koláče (krásně tenoučké těsto je velice dobře tvárné) a malý pekáček buchtiček (na šodó). Pouze musím říct, že v pekárně na program těsto, který je na 1:30 to moc nevykynulo, tak jsem pekárnu vypnula těsto jsem tam asi na 3 hodinky zapomněla a pak bylo super.

Anndy 11.8. 22:43  

natka2 - na 500g mouky 2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí je až až, muselo být těsta skoro plná pekárna! Pokud ne, bylo špatné droždí nebo špatná konistnece těsta, nesmí lepit, ale nesmí být zase moc hutné.

natka2 11.8. 21:35  

Moc prosím o radu. Nevím v čem jsem chybovala ale těsto nevykynulo a bylo uplně řídké. Jaké má být po vyndání z pekárny? Děkuji za radu.

Marketa9773 10.8. 9:17  

Výborné, výborné chválííím. Úžasný recept. Sklízela jsem pochvaly ze všech stran.

oszor 7.8. 18:54  

Těsto je skvělé, dělám stále jen toto a nemám odvahu zatím zkusit jiné !!!!!!!
8-D

Jana.B. 30.7. 19:07  

Super těsto peču z něj buchty, které nestačí vychladnout. Chválí je i kamarádi

emily77 16.7. 17:39  

Svetluška 78 dakujem velmi pekne za radu.

dejna11 16.7. 14:23  

nevím čím to, ale přisypavala jsem dost mouky a těsto moc nechtělo kynout. Ale vše bylo podle receptu, ale po upečení byly dobré.

Svetluska78 9.7. 11:12  

emily77: já ji dělám takto: 50g pšeničné hrubé mouky (dobrá je i ze špaldové), 25g cukru, 25g másla - smíchat, cukr a mouku a pak přidat rozkrájené máslo a vše rukama zpracovat

emily77 9.7. 10:21  

Ahojte mozte my poradit chcela by som upiect tento super kolacik ale ja neviem urobit tu drobenku-po nasom mrveničku mozte my prosim vas poradit???Diky moc

iveta40 5.7. 18:57  

Super těsto,a buchta ještě lepší,budu ho dělat častěji,díky.

kebusa 5.7. 7:20  

Jen bych to opakovala - těsto je výborné, dokonce i když je ošizené o mléko.
Dá se i rozválené zamrazit.

výhra 19.6. 16:53  

těsto je vynikající,používám ho jak sladký tak slaný a je výbornýý na všechno!!!!!!!!!

Šajda 7.6. 10:44  

Frgály byly vynikající!! I když mi na začátku vážení došly baterky ve váze a tak jsem víceméně odhadovala - co se dalo tak místo g na ml odměrkou a mouku tak nějak od oka.. Taky jsem měla těsto přes noc v ledničce a dělala jsem až druhý den. Každopádně - vynikající!! Díky za skvělý receptík

beru?ka1 17.5. 8:01  

Jsou vynikající, doporučuji :-)))

Lorienka 8.5. 12:40  

Kolacky byly vyborne,jen se po nich zaprasilo.Udelala jsem makove,priste zkusim treba tvarohove.

Anndy 5.5. 20:41  

Zdravi Vera - místo pudinku dej žloutek. Nějaké typy na náplně jsou u receptu č.515

Zdravi Vera 5.5. 19:43  

Ahojky, chci vyzkouset receptik na frgale, ale mam problem, rada bych tam dala tvarohovou nadivku bez pudinku, nase prababinky taky nemeli pudink a dali tam tvaroh, ktery se jim pri peceni neroztekl na plechu a byl stejne tak uzasny jako ten s tim pudinkem - mozna lepsi, nevite nekdo neco o takove tvarohove nadivce? na netu je skoro vsechno s pudinkem a ten co je bez, tak je ukazovan, ze je v litych buchtach, a tak mam strach, ze se tvaroch roztece. Vite nekdo o te prave nadivce - moc porsim smutne koukam. Skoda, ze Mum k tomu testu nepridala jeste recept na tu jeji nadivku

kokollarinka 10.3. 23:07  

tyto koláče jsou naprostá mńamka,doporučuji

Ivulacek 4.3. 14:53  

Díky moc. Upekla jsem 2 koláče - tvarohový a ořechový a povidlové šátečky a bylo to všechno úúúžasný!!! Nevěřila jsem, že můžu doma upéct frgál, ale byly fakt moc dobré. Díky

Silvie 24.2. 14:12  

Tak už jsem upekla 3 věnce, těsto je naprosto skvělé, výborně se s ním pracuje. U nás doma zmizl během chvilky a málem byla i bitka:o)
Díky za recept a Sehnalince za úpravu!

Zetulina 21.2. 8:57  

Vynikající koláče, těsto suprové, nasypala do pekárny a už nic nepřidávala absolutně skvělé....
Jen se po nich zaprášilo.

Matesa 5.2. 22:35  


Dneska jsem pekla ořechový věnec z tohoto těsta a je opravdu vynikající!!!Určitě příště udělám koláče a další dobroty!!!Je to lahoda!!!

svabe 30.1. 17:13  

pořád se k tomuto receptu vracím,těsto je super a rodina koláče miluje,jsou fantastický děkuji

barca79 27.1. 15:20  

Včera jsem pkla, vůbec můj první koláč v životě a byl úžasný,chutnal úplně jak frgál,který kupujeme na valašsku.Ten budu péct často

jejda 20.1. 20:18  

Zkoušela jsem je minulý týden a jen se po nich zaprásilo.Moc pěkně se s těstem pracovalo.Příště rozhodně ze dvou dávek:-)

ivka19 29.12. 18:22  

Hurááá, první kynuté koláče,které se mi povedly.Moc díky :-)

soralka 18.11. 20:34  

Dělala jsem z toho malé koláčky s tvarohem - no pochvala pochvala.

alibabka 6.11. 21:43  


Jsou supeeeeeeeeeeer. Potřebovala jsem zpracovat zbytky džemů. Příště budou bez zbytků

madynka 20.10. 15:05  

Zkuste hotové frgále ještě pomašlovat rozpuštěným máslem s rumem!!

rejt 5.10. 0:22  

Recept naprosto úžasný. Výborně spracovatelné těsto, a chuť ? EŃO - ŃUŃO. Vřele recept doporučuji a děkuji za něj autorce.

Kateřina 16.9. 8:47  

Pravé valašské byly dřív se zelím. Nejčastěj se pečou s tvarohem, mákem, hruškové (rozvařené sušené hrušky s anýzem a badyánem, každý má svůj tajný recept), sypané drobenkou, až vychládnou polét rozpuštěným máslem... ...přijeďte na valachy uvidíte ...a okusíte, i když né každé jsou dobré... ...my preferujem ty z Palačova, jiní od Cyrila, někdo zase z vsetínské jednoty, Luhačovické jsou na nás moc sladké.. ... sto lidí sto chutí

sarrafinka 15.9. 17:48  

moc dobré a chutné těsto!

Vrtělka 13.9. 12:01  

Tak jsme je zkusili a hllavně tvarohové byli vyborné ke kávě hned dva zmizli.

Lida008 26.8. 16:55  

Krásné těsto,pekla jsem Jablečný závin,neboli Štrúdl,moc chutnal.

Danila 26.8. 9:38  

Jsem připravená frgál vyzkoušet, ale chci se zeptat z čeho a jak připravit zdobení (borůvky čerstvé, tvaroho připravený jak? atd.)
Děkuji.

Maté 23.8. 22:17  

Frgále jsou výborné s vrstvou tvarohu, pudinku, borůvek a drobenky. Nevím si rady s nápněmi. Těsto je jednoduché. Díky

Maté 23.8. 22:12  

Prosím radu, dělají se frgále s vrstvou tvarohu, pudinku, nakonec se přidají borůvky a drobenka.
Nevím postup náplní.

aladínek 17.8. 11:14  

Pekla jsem frgále poprvé a musím říct, že se opravdu moc povedly, jen se po nich zaprášilo. Do těsta jsem ale přidala o 100 g mouky víc, těsto se mi zdálo dost řídké, ale dopadlo to dobře. Recept mohu jenom doporučit.

Kiikiisek 13.8. 12:54  

Jsou výýbornéé .. hlavněě tvarohovéé :-)

Hanka Otrokovice 10.8. 21:03  

Rybář je doma a koláč uspěl ! Nadýchaný, výborný . Všem doporučuji.

Hanka Otrokovice 10.8. 19:49  

Je to úžasná stránka a tohle těsto je samá báseň. Čekám manžela až dojde z ryb. To se zas nacpe !

doblbanek 5.8. 20:39  

Tento recept jsem už dělala mnohokrát,je prostě super.Ovšem dnes jsem z něj udělala anglické rohlíky.Do těsta jsem dala jen 2 lžičky cukru a vynechala jsem citronku.Dál už klasický postup,pomašlovat rohlíky...anglická,sýr a po dokynutí šup do trouby,byly moc dobré,alespoň to tvrdila moje mlsná dcera.

budulinka2 1.8. 23:03  

Toto těsto opravdu nemá chybu. Krásně se s ním pracovalo, po upečení je nádherně nadýchané. Mňam....

svabe 29.7. 18:33  

výborné koláče,těsto super,je jednoduché s ním pracovat,nikdy mě nenapadlo,že se to naučím péct,jen se po nich zaprášilo.děkuji za recept

Svetluska78 12.7. 16:23  

vykuk: těsto na malé koláčky si rozkrájím nožem

vykuk 12.7. 14:53  

Jsem totální začátečník a tak se zeptám:na malé koláčky odkrajujete kousky těsta lžící nebo vyválíte placku a vykrajujete?

Danča 10.7. 22:17  

Dnes jsem poprvé zkoušela frgále a opravdu neměly chybu - byly vynikající.Asi nezhubnu:-)

kopytika 5.7. 20:08  

Famózní - těsto fantastické, dobře se s ním válí, koláče jedna báseň. Nikdo nemusí mít strach, není ani příliš mastné, prostě super!!!!!!!!!

Anndy 3.5. 8:56  

Lathy - nechala si před pečením ještě nakynout?

Lathy 2.5. 20:28  

Zkoušela jsem tento recept. Těsto bylo výborné. Ale u frgálů bývají okraje tzrošku nafouklé. U těch mých zůstaly placaté a nevypadalo to hezky. Nevíte někdo, kde jsem udělala chybu? Chuťově byly ale výborné. To jsem zase jednou byla za hvězdu :-))

sonja 30.4. 10:55  

Dělaa jsem je o víkendu, super, super, super, těsto krásně nadýchané, jemnoučké vynikající a jednoduchá příprava parádička :-))))

alianka 21.4. 11:00  

toto testo bylo mym prvnim experimentem s novou pekarnou a slavilo okamzite bourlive uspechy! :) opravdu je vynikajici chuti i strukturou, muzu jen vrele doporucit! kolacky byly okamzite snedeny a ja jdu dneska delat dalsi ;)

osma 19.4. 17:24  

Cesto super,super,dobre sa s nim pracuje,vsetkym doporucujem.

Svetluska78 14.4. 15:11  

Gabča.H: foto už jsem ti přidala i přímo pod recept. Pokud umístíš fotku do sekce Vaření a recepty tak ji do sekce Vlastní nedostaneš, ale neboj o hodnocení nepřijdeš - každej kdo k tobě nakoukne tak fotku může ohodnotit Jen si spíš založ víc galerií - jednu třeba s pečením, a druhou pro malou horolezkyni

Gabča.H 14.4. 12:31  

omlouvám se poslala jsem to 2x, jo a prosím nevíš jak mám změnit kategorii u fotek ukazuje se mi tam do diskuzí a ne vlastní :(

Gabča.H 14.4. 12:27  

Svetluska78 14.4. 10:33  

Gabča.H fotku pod recept sama nedáš - to může jen správce.Jinak tady je návod jak přidat foto na Dámu:
Jak přidat fotky na Dámu:
V první řadě si založte galerie podle toho co tam chcete ukládat - takže např. vaření, pekárna, rodina, zvířata... Založíte ji tak, že si otevřete Fotogalerii a kliknete na Založit novou galerii
Samotné přidání fotky:
1. kliknout na fotogalerie nebo foto (na pravé straně)
2. kliknout na nahrát foto
3. vybrat cestu kde je fotka umístěna
4. kliknout na vlož fotografii
5. přidat název a popis fotografie, vybrat galerii a kategorii (kategorie prosím vybírejte důkladně ať se neobjevuje třeba fotka pečené dobrůtky v sekci zvířata nebo rodina)
6. kliknout na uložit fotografii

No a pak přidej fotku do diskuse o pekárnách:
1. vybrat fotografii a otevřít si ji
2. kliknout na záložku HTML kody
3. kliknou do rámečku pod nápisem - Vložení malé fotky s odkazem na velkou fotku:
4. kód označit myší a dát kopírovat(označení levým tlačítkem myši a kopírování pravým tlačítkem)
5. otevřít požadovanou diskusi
6. do okna pro přidání příspěvku vložit kód (vložit pomocí pravého tlačítka myši)
7. odeslat příspěvek kliknutím na OK (pozor fotografie se ukáže až po odeslání příspěvku, před odesláním bude v okně vidět pouze HTML kód)

a správce ji umístí přímo pod recept

Gabča.H 14.4. 9:17  

chtěla bych Vám sem uložit fotku jak se mi povedli ale nevím jak, mám založenou svoji galerii ale nevím jak to sem dostat. A taky nevím jak můžu ve své galerii navolit fotky vlastní nabízí se mi tam jenom menu do diskuzí, pokud nekdo víte poraďte děkuji.

TinaK 24.3. 22:15  

Je to opravdu výborné

klarica 23.3. 13:10  

souhlasím s Gabčou, je to opravdu jednoduché. Těsto jde krásně vypracovat na koláč i moje děti si každé udělali svůj koláček.

Gabča.H 18.2. 7:28  

perfektní perfektní, hlavně se ho nebojte, normálně jsem si vzala do ruky 1/4 těsta a hodila jsem ho na plech s pečícím papírem a pěkně jsem ho rukama rozbablala na krásný kulatý koláč, a výsledek, super :))

HHanka 31.1. 14:24  

Super těsto a moooc dobré :) Vláčné i další den a to jsem musela schovat,jinak by nebylo - DOPORUČUJI

Svetluska78 31.1. 8:55  

Petra na náplně se podívej na recept č. 515 tady - klik

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.
Mladá Fronta a.s. Mladá Fronta a.s.

Copyright 1999-2014 Mladá fronta a.s. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu autora či redakce zakázáno.