Pekárna: Bravo B 4262


- funkce odložený start - max. 13 hodin
- možnost nastavit velikost chleba (750g, 1000g, 1250g)
- možnost zvolit stupeň propečení kůrky (světlá, střední, tmavá)
- speciální program pro bezlepkové pečivo
- paměť při výpadku el. energie - cca 10 minut
- program JAM a BAKE je možné spustit i když je pekárna horká
- funkce udržování teploty po ukončení pečení

Programy:
1. basic - základní
2. french - francouzský
3. whole wheat - celozrnný
4. sweet - sladký
5. super rapid - super rychlý
6. dough - kynuté těsto
7. pasta dought - nudlové těsto
8. butter milk - podmáslový
9. gluten free - bezlepkový
10. cake - koláč (pečení s práškem do pečiva)
11. jam - džem, marmeláda
12. bake - pečení

Český návod - klik

Adresa výrobce: http://www.isolit-bravo.cz/
Cena: 1808,-Kč
Příkon: 850 W
Počet háků: 2
Počet programů: 12
Velikost chleba: max. 1250 g

Pekárnu používají tyto čtenářky a čtenáři:
jinaci
zkušenosti:

Tealc_EU
zkušenosti:

midarka
zkušenosti: Pekárnu mám teprve týden, zátím jsem ji používala pouze na zadělání těsta. V pekárně peču velmi málo. Zadělávala jsem těsto na chleba, rohlíky a buchty a zatím fajn. Co mi vadí že tam není tabulka rozepsaných jednotlivých fází programů. Dneska jem si rozepsala program těsto a jak budu dále používat jednotlivé programy tak budu pokračovat. Třeba se to bude někomu hodit. Tak napíši Jednotlivé fáze programu Těsto: 1:50-1:40 - předehřev (10 min.) 1:40-1:28 - 1.hmětení (12 min.) 1:28-1:18 - 1. kynutí (10 min.) 1:18-1.10 - 2. hnětení( 8 min.) 1:15-signál pro semínka, nebo jiné přísady 0:50 - asi minutu - hnětení - hlazení těsta a 3. kynutí

venife
zkušenosti:

maja.alex
zkušenosti:


Diskuse:

ivetpm 28.1. 10:10  

Pekáreň mám už doma. Na to, že má dva háky a vyšší výkon (850W)je veľmi tichá. Predtým som mala rok Tesco s 1 hákom, bola hlučnejšia a to som čítala, že Tesco je ešte z tých tichších. Výhodov je predhrev a podsvietený displej. Piekla som mazanec na programe Sladký Rapid a bol vynikajúci, ešte sa mi nepodarilo upiecť krásne so svetlou kôrkou. Mám dobré skúsenosti aj s Tesco, šlapala ako hodinky, ale po čase mi z hriadelky vyliezla tesniaca gumička. Pekáreň aj tak pracovala geniálne, ale po čase hák trochu oškriabal dno nádoby. Reklamácia skončila vrátením peňazí, nakoľko nemali už žiadne na predaj. Bravo je väčeia, s čím som najviac spokojná.

jarmule 9.8. 22:51  

Tahle pekárna je naprosto totožná s DP Gallet MAP 205.

Tealc_EU 2.1. 15:38  

Mohu poprosit (pokud někdo má zjištěno) o časy vložení semínek a vyndání háků u programu základní chléb ?

Tealc_EU 2.1. 15:38  

Mohu poprosit (pokud někdo má zjištěno) o časy vložení semínek a vyndání háků u programu základní chléb ?

Jana 2.1. 22:23  

Přesný čas nevim, ale pekarna sama 10x zapipa a tim oznami cas pro vlozeni seminek. Haky se vyndavaji az po upeceni chleba. Az skonci cele peceni a chleb je hotov, vynda se cela nadoba s chlebem a otoci dnem vzhuru, po chvilce se da chleba vyklepnout a haky se z nej vyndaji pomoci hacku, ktery je soucasti baleni.
Snad jsem aspon trochu pomohla.

liba 29.3. 14:50  

mám pekárnu jen čtyři měsíce ale jsem s ní hodně spokojená,zatím jsem pekla jen chleba a teprve dnes peču poprvé celozrné rohlíky tak doufám,že se povedou,jinak jsem podle knížky dělala těsto na koblihy a byly výborné

liba 29.3. 17:32  

tak těsto na rohlíky se v pekárně povedlo,velmi debře se rohlíky tvarovali,vůbec se těsto nelepilo,upekla jsem je v horkovzdušné troubě,jsou moc dobré,doporučuji

xxx 25.4. 15:13  

Přidávání semínek nepoužívám, ale jako skoro všechny k tomu vyzve pípáním.

Program 1, 750g, DARK. Celkový čas programu 3:05. Háky vyňaty 1:20, pak už do začátku pečení nehnětla. Péci začala 0:56 (možná 0:57 nebo 0:58).

Prozatím je chléb značně nedopečený. Tento problém s předchozími pekárnami nebyl. Prodloužit čas pečení sice lze (na rozdíl např. od ETA HARMONY+, tam to ovšem v praxi nebylo třeba), ale velmi neprakticky. Je nutno vypnout program, "přemačkat" z jedničky na dvanáctku, pustit pečení a nastavit si kuchyňskou minutku (doba pečení je nastavena na 1:00 a pokud je mi známo, nelze ji měnit).

(Peču pořád dokola stejný pšeničný chléb. Stejné suroviny, stejná množství, takže mohu srovnávat.)



Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.