Pekárna: Gallet MAP 201


- možnost zvolit stupeň propečení kůrky
- možnost nastavit velikost chleba
- akustický signál
- funkce udržování teploty po ukončení pečení
- funkce odložený start (max. 15 hodin)
- možnost přípravy bezlepkového chleba (program rapid)

Programy:
1. základní
2. rychlý
3. francouzský
4. rapid
5. celozrnný
6. koláč
7. těsto
8. pečení
9. marmeláda
10. toust

Český návod



Adresa výrobce:
Cena: 1499,-Kč
Příkon: 700 W
Počet háků: 2
Počet programů: 10
Velikost chleba: max. 1130g

Pekárnu používají tyto čtenářky a čtenáři:
orfinka
zkušenosti: Ahoj.Tak jsem také nová majiteka pekárny.Jestli má někdo tuhle pekárničku,tak bych se s ním ráda podělila o zkušenosti.Děuji

semi01
zkušenosti: Je super.

irus.h
zkušenosti: Mám ji zatím týden a použila jsem dosud jen chlebové směsi, které jsem si nakoupila. Netušila jsem, že tu najdu tolik receptů. :-) Každý den je v provozu a peče dobře.

Pyrotechnik
zkušenosti: Dobrá pekárna

Irena900
zkušenosti: jsem zatím s touhle pekárnou spokojena. Když jsem si koupila první, tak se mi za chvíli ve vaničce udělaly rýhy po hácích, ale vyměna byla bez řečí provedena a teď už je to od Vánoc v pořádku, zatím pracuje bez potíží.

IFM
zkušenosti: Jsem spokojená. Moje první pekárna a zatím nejeví známky opotřebení. Řekla bych, že je vytížená, většinou tak jednou denně peču (občas i dvakrát), ještě mě to nepřešlo, mám ji měsíc.

Tislerka
zkušenosti: Tak zatím vše OK ..... mám jí totiž od vánoc :D Zatím teda PERFEKTNÍ ......... nic se mi neodlupuje, nikde nic nedře :D

Stepuska
zkušenosti: pekárna je skvělá :)

zuzanka-v
zkušenosti: vyhráli jsme ji v tombole :-) zatím peče poprvní a vypadá to dobře....a hlavně chutná!!! zatím jen kupovaná směs, ale budeme pokračovat... ale máme označení MAP 203


Diskuse:

Kery 9.12. 12:12  

uvažuji také o koupi této pekárny Gallet , jaké jsou s ní prosím zkušenosti? Díky.

pavča 10.12. 21:00  

Tuto pekárnu jsem si vybrala poté,co jsem úspěšně
vyreklamovala její předchůdkyni zn.Booman/rezavěl vnitřní prostor/.S pečením není problém,ale při
pokusu zpracovat nudlové těsto jsem s překvapením zjistila,že pekárna předehřívá,ač by podle tabulky
na programu Quick neměla.Tak jaké jsou Tvé zkušenosti,Orfinko?Nebudu opět reklamovat?

Jitka 11.12. 13:12  

Je jedním z programů této pekárny těsto na pizzu?
Díky za odpověď

pavča 11.12. 15:20  

Na pizzu je program č.7 TĚSTO.Po podrobnějším prostudování návodu jsem zjistila,že pekárna nemá program na těsta s kypřícím práškem,takže ohřívá při každém hnětení.Není tedy možné v ní mísit
jiná těsta,než kynutá.

Orfinka 13.12. 11:00  


Musím se přiznat,že zatím v pekárně peče úspěšně manžel.Za týden upekl 7 chlebů.Pekl ze směsi tak i podmáslový.A vždy se povedli.Už se nám poškrábala trochu forma asi od semínek.Zatím moc zkušenosti nemáme protože ji budeme mít teprve dva týdny.Chystáme se na upečení sekané.Jedna paní mi poradila,že mám dát na dno trochu vody.Nemá někdo s tím zkušenost? Díky

Pavča 13.12. 12:45  

Ahoj Orfinko,tu vodu na dno pečící nádoby,nebo pod ni?Já jsem vodu nikde nelila,a předešlá pekárna,jak popisuji výše,rezivěla.Ale měla jsem ji 8 měsíců a vyzkoušené mám kde co.Sekaná je krásně šťavnatá,bude nutné přidat asi půl hodiny pečení.Doporučuji použí na pečení žemlovky.

orfinka 14.12. 12:47  

Ahoj Pavčo.Děkuji za užitečné rady.Tu vodu jsem slyšela do pečící nádoby asi 2cm,asi k vůli vysušení.V neděli se pustím do té sekané a bez vody.Pak dám vědět jak to dopadlo.Když se ti bude chtít tak mi můžeš poslat nejoblíbenější recept na chlebík.Ještě jednou díky.

Pavča 14.12. 20:02  

S tím recptem to bude horší.Chvíli jsem se držela receptů zde na Dámě,pak jsempouze odměřila 350ml
tekutin/voda,kefír,podáslí,co bylo po ruce/a ostatní podle oka.Samozřejmě různá semínka a otruby.Teď mám po pečení,protože i druhá pekárna
putovala na reklamaci.Hodně přepékala a drhla jedna metlička.Měla jsem ji 9 dní.

volfpe 8.2. 15:46  

Ahoj ,myslity ze se vyplati koupit tato pekarna? prosim napiste mi nekdo. Ted jsem videl ze ji budou mit v Penny za 1499. tak mi nekdo poradtejestli se vyplati koupit. Dik. Mejte se.

Pavča 9.2. 1:16  

Nevyplatí.Mám ji na druhé reklamaci a doufám,že se nevrátí.Před jejím pořízením upřímně varuji!

volfpe 9.2. 13:35  

Pavča. Hele proc ji mas uz podruhy na reklamaci. prosim napis mi co jsi mela za ty dva problemy. kde jsi ji kupovala. jak ji mas dllouho. Prosim odepis mi co nejdrive. Me se libi i vzhledove. Jestli mas jeji nejaky fotky posli mi je prosim na volfpe@seznam.cz . diky moc.

Pavca 9.2. 20:44  

mileráda odpovím.Tuto pekárnu jsem zakoupila v polovině listopadu.Jak popisuji výše,reklamovala jsem ji.Po měsíci přišla údajně opravená a přezkoušená a ačkoli jako nová připalovala,nyní nešla vúbec.Druhý den jsem ji odvezla na druhou reklamaci a do týdne čekám vyřízení.Problémem všech pekáren Gallet je,že hnětací metličky dosahují úplně na dno formy.Některé přímo vydírají kruh v teflonu.A na nějaká semínka tam pod nimi už není místo.Také mi vadilo,že pekárna přihřívá při každém hnětení,tím se její použití omezuje pouze na přípravu kynutých těst.Fotky jsem nedělala a jestli nepříjde,ráda na ni zapomenu.Dej vědět,jestli jsem Tě zviklala.

Petr - volfpe 10.2. 16:40  

Jako jak to myslis ze jde delat jenom kynuta tetsa kdyz to ma ten predehrev. to nechapu, jako co v tom nejde delaat. jde v ni delat takove babovky nebo pernik? Nvim ¨zitra napisu jestli ji mam nebo ne ok. a tak to nevadi ze to ma ten predehrev ne,. nebo to tak vadi??? odpis co nejdrive. treba jeste dnes. mej se hezky,

Pavča 10.2. 17:15  

Očekávám od DP možnost vypracovat nudlové těsto,na tažený štrůdl,na trubičky a na různé drobné cukroví
/například vánoční/Zahřívání to vylučuje.Je to srozumitelné?

volfpe 11.2. 10:05  

Nevim,m trosku jsem nepochopil, Muzete to napsat trosku jinak. dekuji.

Pavča 11.2. 12:40  

Jak tak uvažuju,budeš nejspíš používat celé programy ,mísením počínaje a pečením konče.Na to by snad stačila.Určitě nebudeš v ní nebudeš chtít dělat těsto na vanilkové rohlíčky nebo linecké.Mám zapůjčenou Alasku bm 2600 za 950kc z Makra a ta je nesrovnatelně lepší.Pouvažuj!

volfpe 11.2. 13:20  

A myslis ze ti tamtu jeste vrati nebo ti z ni daji penize. za kolik jsi ji vlastne koupila. hele nemas icq, ta by se to resilo lepe. a myslis ze kdyby mi potom nesla ze by mi za ni vratili penizly :-D . Prosim napis.

Pavča 11.2. 15:27  

Icq můžu večer domluvit s dcerou.Záruční doba je ze zákona 2 roky a to je dostatečně dlouhá doba.Pokud je přístroj neopravitelný,peníze se samozřejmě vracejí.

mars 11.2. 16:28  

tak jsem si dnes koupila pekárnu gallet a zítra ji půjdu reklamovat. Jedna metlička vydřela kolem dokola stříbrné kolečko. Prostě máme pech. Měla jsem dvoumetlovou alasku skoro dva roky a reklamovali jsme ji, vrátili nám peníze a tak jsme si koupili tuto, ale dlouho nevydržela!

Pavča 11.2. 21:01  

nebudeš sama.Reklamovat budou asi všichni.Tato dp má metličky ůplně u dna,což je chyba.Vydře se to už při prvním pečení.

volfpe 11.2. 22:04  

Mars: kde jsi koupila, a to se ti to stalo hned pri prvni peceni? napis pls.

volfpe 11.2. 22:05  

Pavča: a jak se teda domluvime na tom icq? Nejak napis, nebo moje icq je 356 808 463 . tak si me kdyztak pridej, Byl bych rad. Tak zatim. A dik

jaja12 12.2. 17:25  

Ahojte lidi tak jsem si včera koupila tuhle DP a zitra ji musím jit reklamovat což mě moc mrzí.Taky mi metlička vydřela kolečko

mars 12.2. 22:47  

volfpe: koupila jsem ji v penny a hned jak začala hnětak, tak jsem slyšela "škrábací zvuk" a tak jsem ji vypnula a koukla pod těsto a bylo to jasný. Tady v této dp byla malinko nakřivo osička, tak proto se mi vydřel půlkruh. Manžel ji ráno reklamoval a dali nám naštěstí prachy zpět. Ale štve mě to, míchala dobře a hlavně nádherně pekla! Měla jsem alasku a nahoře nedopékala a dole byl chleba tmavý i na světlou kůrku a reklamovat se mi to nepovedlo, až potom, co odešla převodovka.

semi01 14.2. 12:34  

Mám tuto pekárnu také, několikrát jsem v ní pekla a žádný problém se nevyskytl. Metličky fungují tak jak mají.

volfpe 14.2. 12:41  

semi01 to je zajime ze to funguje, jak ji mtae dlouho. kde jste ji koupila??? predem dekuji za odpoved. volfpe

Irena900 14.2. 19:58  

Dobrý večer, jsem také majitelkou téhle pekárny od pondělí, koupila jsem ji v Penny za 1499,-Kč.Teď čtu vaše reference a já tedy upekla od pondělí 3ks chleba, no nic moc nebyli, ale snědli jsme je, ale to nemusí být zatím pekárnou, jsem novicka v tomhle oboru. Schválně jsem se šla podívat na ty kroužky pod házky a opravdu pod jedním se mi už dělají, tak uvidím co bude po dalším pečení.

Pavča 14.2. 20:19  

Vysleduj,jestli lze nastavit propečení,já jsem měla chleba téměř připálený i na nastavení světlý.Byl by to další dúvod k reklamaci.

volfpe 15.2. 19:06  

Ahoj Pavčo. tak jsi mě teda překecala a dnes jsem si přívezl domu pekarnu Moulinex XXL . tak doufam ze to pujde. dal jsem za ni 2500.

Pavča 15.2. 22:39  

Taky Tě zdravím!Ať se daří pečení!Určitě to je lepší volba.

orfinka 17.2. 20:49  

Ahoj všichni.Delší dobu jsem nebyla na těchto stránkách.Pečení chleba převzal můj manžel a ten ůž peče od oka a tak já jen jím.DP máme od listopadu a pečeme 3x týdně.Nejsme tak velký jedlíci,ale chlébem obdarováváme příbuzné.DP peče moc dobře,jen problém máme s poškrábáním formy od metel a už začínají i stěny od vyklepávání chleba.Tak budem asi také reklamovat.

Jiří tulach 10.3. 11:50  

Všem doporučuji kvalitní domácí pekárny od tradiční anglické značky Morphy Richards 48268 za rozumných 2280.-Kč + poštovné. Objednávat můžete na adrese:
elektrotulach@seznam.cz

Jiří Tulach 10.3. 13:42  

Nebo na tel. č. 605741197

Nina 12.3. 12:29  

Tak touhle diskuzí ste mě moc nepotěšili.Mají ji teď v akci tak jsem si ji chtěla koupit,když to čtu, tak se poohlídnu po jiné.

novid 16.3. 21:13  

Dobrý večer všem,koupil jsem si tuto DP před týdnem aniž bych si pročetl Vaše názory a zkušenosti.Jsem vcelku zaskočen.Mám v ní upečene 3 chleby,1 mazanec a 2 pudinkové buchty a zatím je v pohodě.Zkoušel jsem i celozrný chléb se slunečnic. semínky a teflon zatím OK.Uvidím jak to půjde dál.

rozi 17.3. 10:14  

Dobrý den také jsem si koupila D.P této značky a zkoušela jsem už upéct čtyři chleby ale všechny byli propadlé.Zkoušela jsem dělat chleba se zakoupené směsi i podle návodu jak se dělá první bochník a pořád vrchní část chleba byla propadlá.Nevíte jestli někde dělám chybu? Nebo pekárna nepeče tak jak má? Ocením jakoukoliv radu.Přemýšlím o reklamaci.

Pavča 19.3. 7:46  

K zakoupeným směsím dávej 320ml tekutiny a co je důležité u pečení v dp,vždy studené!Napiš,jak jde dál pečení,poradíme.

Lou1 29.3. 16:05  

Mám jí asi 3 týdny, ne každý chleba s povedl (ze směsí se povedly všechny). Peče výborně, nedrhne. Jen nejde odložený start, ale na reklamaci tohoto je myslím dost času. Trošku si jí ještě "opeču" a reklamuji později :)

Lou1 29.3. 16:06  

Pravda je, že na radu kamarádky dávám méně vody, stejně jako radila Pavča

Alousek111 9.4. 15:53  

Tuhle pekárnu mám asi dva týdny. Upekla jsem na ní asi 8 chlebů, zatím všechny ze směsí z Lídlu (1 kg na dva chleby za 34 Kč). Nejchutnější byl se žlutým obalem.
Už při pohledu na plastový obal mě zaujalo, že u displeje se šipkami je zajímavé značení: kůrka - světlá, střední, tmavá - to je O.K.
Ovšem velikost bochníku je malá, střední, tmavá. To je zajímavé.
Hnětače nemám až u spodu jako někteří z vás, proto nemám zatím ani náznak podření.
Mám ale jiné výhrady:
1) Podle návodu by pekárna měla pípnout po 25 minutách pro přidání přísad (nejvíc mi chutnají slunečnicové a dýňové semínka) - bohužel nepípe nic.
2) Nejde zadat odložený start. Podle návodu by se po zadání čísla programu mělo zmáčknout tlačítko "time" - můžete mačkat jak chcete a nic nevymačkáte. Tak zatím peču bez odloženého startu.
3) Vůbec mi nejde vyklopit chleba - máte na to nějakej fígl?
4) Dala jsem si tu práci a provedla kontrolu minut podle návodu (viz tabulka časů jednotlivých fází) - nesedí.
Nicméně chleba je dobrý, pekárnu do budoucna chci, ale tuhle budu rozhodně reklamovat.
Jo a k Lou1 - já dávám vody 3,5 dcl, zatím dobrý.

Lou1 9.4. 20:46  

Alousek111 - tmavá velikost me taky pobavila.
Ta moje pípá, ale ne při rychlém programu (2), na který se ze směsí peče (tam je asi předpoklad, že směs už obsahuje všechno), odložený start taky nejde - a vyzkoušej ještě program pečení - tam mi také nejdou přidávat minuty. A chleba se mi připéká na háky "jako prase"

Lou1 9.4. 21:08  

Alousek111 - já měla směsy, kde se mělo dát 3,7 deci vody, dávám taky kolem 3,5

Alousek111 10.4. 7:48  

Lou1 - máš pravdu, mně to nepípalo asi proto, že jsem zatím používala jen směsi na program 4 (taky rychlý). Zatím jsem nebádala, jaký rozdíl je mezi dvojkou a čtyřkou. Včera jsem pekla poprvé z mouky (na program č. 1), recept jsem našla tady v Damě na "bílý kmínový". Dopadlo to dobře, jen vršek mohl být víc tmavší (boky a spodek byly O.K.) Nějaké pípání tam bylo, ale nesledovala jsem po jakém čase. Tradičně to nešlo vyklopit, takže opět zespodu díry jak vrata. (jedna známá mi říkala, že to řeší tak, že až skončí hnětení, tak na začátku kynutí do toho hrábne rukou a vydělá ty hnětače).
No a manželovi včera chleba chutnal, jen si pořád stěžuje, že by měl být víc nadýchaný, ale to je věcí názoru, mně zase chutnají hutnější.
Jo a ten odložený start jsem včera na tu jedničku nezkoušela, někdy příště.

Lou1 10.4. 11:56  

Alousek111 - když u toho jsem, tak háky vyndám, ale chce to sledovat, kdy to dohněte, protože do nakynutého už sahat nejde. Fuj já tam napsala hrubici jak Brno SMĚSY, fujfujfuj

MIKIKE 19.4. 10:44  

tuhle pekarnu jsem koupil předevčírem ale bohužel jsem vaše zkušenosti nečetl takže hned u prvního hnětení metlička vydřel pořádný kruh do formy i když chleba z pekárny bylo vynikající tak jsem to radší šel hned vrátit diky bohu peníze vrátili a koupil jsem Morphy Richards a jsem s tím moc spokojený

jezevec 23.4. 9:02  

Pekárnu jsme měli již jednou na reklamaci vůbec se nezapla při prvním použití. Těsta děla OK, ale chleba je z ní ze spodu připečený a nelze vyklopit. U makovce a ořechové buchty to stejné. Včera jsem umíchala těsto a zapla program pečení na 30 min - buchta byla připečená jako hrom. Kurku musím odkrojit a vyhodit. Nejspíš budeme reklamovat znovu.

Lou1 23.4. 15:40  

Ta moje peče moc dobře, ale vyklopit to je něco. Ty háky jsou tam zapečené a někdy se vytrhnou s kusem chleba a zůstanou v nádobě. Musím to nechat strašně dlouho odmočit, aby to šlo vůbec vytáhnout a i tak s tím dost zápasím. Budu reklamovat, časem ....

mamka3 27.4. 9:39  

mamka3 27.4. 9:48  

Také mám již téměř dva měsíce tuto pekárnu.Pečeme v ní každý den,někdy i dvakrát denně.Jsem s ní zatím moc spokojená ,až na ty nešťastné háky.Také pokud je po hnětení nevytáhnu,tak se mi zapečou a nejdou vytáhnout.Zjistili jsme,že je to vinou materiálu,ze kterého jsou vyrobené.Koupili jsme tedy háky od ETY (jeden za 35 kč) a je po problému.

Lou1 29.4. 12:38  

a ty tam pasujou???? to je super!!!!!

Petr Fiala 3.5. 12:44  

Pekárna nepeče metličky nemetlají nevim co stim jsem z toho vypatlaný

Petr Fiala 3.5. 12:45  

Pekárna nepeče metličky nemetlají nevim co stim jsem z toho vypatlaný

merlor 4.5. 10:25  

mám tuto pekárnu a jsem zatím spokojená,metličky vyndávat nemusím protože chléb vyklopím a metličky zůstanou v nádobě,píšou o tom i v návodu,jinak mi až na dno nedosahují, takže zatím nic poškrábaného nemám.peču v ní denně

Jitka 5.5. 15:04  

kk

Jitka 5.5. 15:10  

To byla zkouška..Od soboty mám doma tuto pekárnu.Tak jsem zvědavá jak to bude vypadat s těma nožema...Jinak bych chtěla dělat v pekárně jogurt,protože v rodině jsou 2 pekárny a jdou jim dělat jogurty,asi mají na to prográmek a tahle ho nemá..Tak ráda uvítám nějakou radu na výrobu jogurtů v této pekárně???Když hned těsto nejde vyklopit,tak dělám klasický zlepšovák,namočím do studené vody ůtěrku a nechám to zchladit-otočené dnem vzhůru a po té to jde krásně vyklopit.A myslím,že tam dávám více vody,protože se mi zdá,že těsto je tuhé.

Lou1 6.5. 13:20  

Těsto z nádoby jde vyklopit krásně. Jen ty háky tam zůstávají připečené. Dokonce už se mi loupou. Zůstávají v nádobě s napečeným půl kilem chleba :(

Lou1 6.5. 13:22  

PETR FIALA - ze začátku to asi 20 minut předehřívá suroviny a nic to nedělá :)) není to ono?

Alousek11 12.5. 10:39  

Taky mi chleba nešel vyklopit, skoro vždycky zůstaly hnětače v nádobě s kupou chleba. Teď jsem přišla na fígl.... do těch dírek, kterýma jsou hnětače nasazený jsem nalila trošičku oleje (samozřejmě jedlého), pak nasadila a na druhé zaklepání vypadly pěkně i s chlebem. Z chleba už jdou vydělat háčkem dobře.
Lou1, stejně jako ty mám ty hnětače trošku podřené. Už jsi zkoušela ten odložený start ? Já jednou kdysi na začátku a nefungoval, ale to bylo u zkráceného programu, takže možná to není závada. Ale řeknu ti, že v tom návodu mají ten odložený start tak nesrozumitelně popsaný...
S tou reklamací nevím, docela se mi nechce být 30 dnů bez pekárny.

Santé 16.5. 13:16  

Já nechám uplě všechno zchladit a pak studený chleba jde úplě super vyklopit..Tady někde v radách vyndavám ty nože až po těch cca 30min míchání..a pak tam nejsou připečený a nože netlačím úplně dolů jenom je lehce přimáčku né nadoraz..protože také se mi tam udělalo lehké odřené kolečko,sice u jednoho ale přeci..Teď to dobře pracuje..prostě vychytat to..a chtěla jsem nějaký postup na ten jogurt..Děkuji..Jitka

molyna 19.5. 10:08  

ahj

Jirka Poš. 19.5. 11:57  

Ahoj všem,prosím Vás může mi zvás někdo poradit z pekárnou Galet,mám jí tak měsíc a chleba se mi nepodařilo upéct.Bud mi přeteče,nebo mám zákalec.Nikde jsem totiž nenašel správný poměr surovin,ani recept přímo pro tuhle pekárnu.Asi jsem nato levý.Tak mi prosím někdo poradte,ale pěkně polopatě at to pochopím,nebo napište nějaký recept ale srozumitelně.Předem děkuji Jirka.

Lou1 20.5. 8:26  

Nejsou recepty specialne pro tuto pekarnu, recepty plati obecne pro vsechny pekarny. Da se rict, ze na pul kila mouky je 370 - 400 ml vody, 2 lzicky sus. drozdi, 1 lzicka soli, 1 cukru, ja davam jeste pul lzicky vitamunu C v prasku nebo lzici octa. A pak podle chuti. Nejlepe nam ovsem chutna kvaskovy, viz recepty.... Testo ma byt tuzsi, aby se nelepilo po par minutach hneteni na steny nadoby. Je tady postup i s videem :)

Jirka Poš. 20.5. 10:25  

Díky za pomoc,Jirka Poš.

Jirka Poš. 20.5. 10:38  

Mohl bych ještě poprosit o nějaký tmavý chléb,základní díky Jirka Poš.

Eva 20.5. 23:08  

na 1/2kg mouky dej tekutin 350ml celkem-ozkoušej a napiš

Jirka Poš. 21.5. 11:46  

Díky Vám Evo za pomoc,ale musím první reklamovat pekárnu,zkroutily se dvířka a jde mitam stále vzduch a chleba se mi pořád propadá.Tak přemýšlím o nějaké jiné značce,protože Gallet 201 zklamal.Tak mi někdo poradte nějakou značku děkuji.Jirka Poš.

LUCCIK 22.5. 17:15  

AHOJ JA JSEM S TOUTO PEKÁRNOU SPOKOJENÁ.KAŽDÍ DEN JE V PROVOZU.SKOUŠÍM KAŽDÍ DEN JINÍ A JINÍ RECEPTY.JE TO DOBRÁ VĚC.A ČLOVĚK SI U PEČE CHLEBA PODE SVÉ CHUTI.NEMATE NĚKDO NĚJAKY DOBRÍ RECEP NA NETRADIČNÍ CHLEBA.POŠLETE BUDU MOC RADA.AHOJ LUCCIK

Láďa 24.5. 21:31  

Ahoj.Ta bestie po třetím chlebu přestala péct a píše jen LLLL.Neměl jste to už někdo?Co s tím.

Jirka Poš. 25.5. 20:13  

Ahoj,mně se zase skroutily dvířka a těsnící guma netěsní,tak jí jdu zítra reklamovat,asi je pravda,že nejlevnější věc není asi moc dobrá.Asi připlatím a koupím jinou dražší no uvidím necham se překvapit při reklamaci, mám jí mněsíc.

božena smoliková 26.5. 9:10  

také budu vracet

Helena11 27.5. 11:11  

Také se na naší pekárně objevila LLLL - je to na reklamaci? Nebo jsem něco chybně nastavila? Kdo ví, toho prosím o radu. Děkuji

Lydie Eiseltová 24.7. 22:29  

Ahoj, četla jsem tu, že v této pekárně nejde udělat práškové těsto. Myslím, že stačí na zadělání program č.2, ohlídat si dobu hnětení a na upečení č.8. Program č. 2 - rychlý - totiž nepředehřívá.

Marfík 16.8. 19:09  

Ahoj,tak já mám pekárnu již 3 týdny a už ji mám na dně trošku poškrábanou, hnětací metličky neujsou u dna a tudíž neškrábou nádobu.Ovšem m ám jiný problém, těsto se uhněte, krásně nakyne a najednou spadne. I když je pěkně upečený měl by být snad i hezký tvarově vzhledný. Vše dělám přesně podle návodu a ještě se mě nestalo, že by chlebík byl pěkně nadýchaný tak, jak je to na obrázku. Poraďte co dělám špatně, nebo je to pekárnou? Děkuji?

Lilka 19.8. 16:48  

uber tekutiny

Mej 11.10. 16:29  

První zapnutí pekárny Gallet a hned naskočilo LLLL. Žádný program nejde spustit. Jdu ji vrátit.

Anndy 27.12. 11:38  

jakékoliv dotazy rádi zodpovíme na naší diskusi / klik

Antarie 6.1. 20:20  

Ahoj pekařky a pekaři, mám tuto pekárnu od Vánoc a zatím šlape dobře. Odřeného nemám nic a peču denně. Jen mi vadilo, že mi po upečení nešly vyndat metly, takže už to dělám tak, že po uhnětení metly vyndám, uválím pěkný bochníček a vložím zpět do DP. Zkouším všechny možné recepty. U některých se mi chlebík propadl, asi hodně vody, některý byl šišatý. Musím to ještě vychytat. Teď se právě peče klasický s přidáním čabajky a sýra, tak jsem na něj moc zvědavá. Když tak napíšu recept, pokud se podaří :o)

los romolos 17.1. 13:18  

ahoj pekarky a pekari,
bylo moc zajimave cist ve vasich prispevcich...
Mam tuto pekarnu take... chlebicky jsou uzasne... ale rad bych se zeptal vas v jakem case na displeji je nejlepsi vyndat ty metlicky... pac pak s tim mam takovy problemy... to svet nevidel...
dekuji za odpovedi

fujtacka 25.1. 13:37  

Dobrý den, také máme tuto pekárnu od vánoc jsme s ní spokojeni jediné co nám trochu vadí je to, že chléb není z vrchu moc upečený. Když dám střední boch. a střední barvu mám pocit že ze spoda je kurka pěkně hnědá ale na vrchu téměř bílá. Háky jdou také špatně z chleba zkusím dle Vaší rady koupit háky od Ety.

zuzanka-v 31.1. 19:29  

Tak my ji vyhráli včera v tombole...no snad to bude lepší jak vaše zkušenosti, máme označen í MAP 203...tak snad nějaký pokrok, ale určite se budeme shánět po potvrzení záručního listu, ať z toho ještě něco máme :-) tak pečení hoj

dasakl 3.2. 22:22  

Chci se zeptat do jaké ty pekárny ETA jsou ty hnětací háky. Díky. Dáša

hataika 17.2. 16:04  

Já mám tuto pekárnu,ale model 203 a zatím jsem spokojená.Chlebík je propečený krásně,zkusila jsem i sekanou a povedla se taky.Já směsy nekupuju,míchám si sama,nebo se inspiruji tady .

sima.summer 12.3. 13:19  

Ahejte všetci ja som si objednala túto pekáreň ale 203 a vraj je dobrá, ale chcela som len poradiť sesternica pekáreň má a aby nebol chlieb prepadnutý, tak nedáva sušené droždie al 1/4 kvasníc rozdrobí a je super chlebík a metličky vyťahuje aj ona a má moulinex xxl za 4000,-

Renča 11.6. 6:57  

Mám tuto pekárnu 2 měsíce a jsem s ní velice spokojená.

Tereza 14.6. 21:24  

Dobrý den, s pekárnou jsem spokojená, jen mám jeden problém. Jak se vytahnou ty háky? Musím potáhnout, zatlačit nebo jak? Díky. Tereza

Anndy 15.6. 20:11  

Tereza - z formy jen vytánout. Někdy to jde hůř. Na vytahování hnětačů z upečeného chleba slouží háček, který měl být součástí pekárny

Jana17 28.7. 14:31  

Pekárnu mám od vánoc a jsem s ní naprosto spokojená!Žádná vydřená kolečka a peču v ní chleba,mazanec, perník a teď i hromady marmelády a je super!!!

8SAGA8 15.11. 9:39  

Já jsem s pekárnou spokojená, mám ji rok a kousek....pečeme v ní 2x týdně chléb, občas sekanou protože je štavnatá, připravuji v ní těsta.....metličky mi za celou tu dobu nic nepoškrábali a forma je též v pořádku. Jediné co jsem udělala je, že při mytí jsem smyla nápisy :-( ale na těchto stránkách naštěstí jsou a i kdyby ne tak za roh používání už vím na co který program je

Jitka 20.11. 22:53  

Tak jsem měla s touto pekárnou stálé problémy,nakonec vrátily bez důvodu problému peníze.Tak jdu do jiné tuto už ne.Zklamala mě.

Evík 19.2. 17:50  

Ahojky zkouším tuto pekárnu a zatím nic moc.Chleby se mi zdají zespodu připečené, nahoře světlé - peču na střední. Krásně nakynou a potom propadnou. Už jsem z té pekárny pořádně otrávená :(. taky nevím jak je to s tím přihříváním, dá se v ní péct i s kypřícím práškem? nikde v návodu jsem se nedočetla jak na to je tam samé kynutí.... Díky za odpovědi

Anndy 19.2. 17:59  

Evík - určitě doporučím přečíst si článek jak nejenom na první chléb / klik a zkusit recept č. 16.
S práškem do pečiva se péct dá - klik tady nahoře vlevo na RECEPTY, pak vyhledávání a do surovin zadat "do pečiva"

Evík 20.2. 17:10  

Ať hledám jak chci v návodu této pekárny je u každého programu kynutí.Nedělal jste v ní někdo třeba různé bábovky a tak? Jestli ano prosím poraďte mi. Díky

Anndy 21.2. 16:31  

Evík - u receptů, kde na pekárně není volba programu pečení s práškem do pečiva, máme alternativu:
Program Dort / Moučník (pečení s práškem do pečiva - těsto nekyne!) pokud nemáme, zvolíme program Rychlý, necháme cca 15 minut umíchat. Pekárnu přerušíme přidržením tlačítka Start / Stop, vytáhneme hnětací metly a nastavíme program Pečení. Po ukončení píchneme špejli, pokud je na ní nalepené těsto, program Pečení zapneme znovu a už hlídáme.
Formu vytáhneme z pekárny a necháme vychladnout, až pak vyklopíme.

Evík 23.2. 9:54  

Děkuji za radu - povedlo se :)

Pekař 9.6. 10:33  

Před koupí této "úžasné" pekárny bych vás rád varoval. Není to pekárna na delší použití. Máme jí čtvrtým rokem, pečeme v ní cca 1x za měsíc. Dneska jsme jí zapojili do elektriky a pekárna vydává jen cvakavé zvuky a na displeji blikají nějaké nesmysly (vyzkoušeno asi 20x). Jelikož je to jednolitý plast a po nějakém šroubku ani známka, nelze se dovnitř podívat a zjistit závadu. V záruce už není a kdo vám opraví pekárnu? A za kolik? Pekárna za 1500,- po necelých 4 letech na vyhození.

tomas 6.9. 17:36  

mam pekarnu ale nemam navod na obsluhu pomuzete dekuji tomas

Anndy 7.9. 16:28  

tomas - klik nahoře na Český návod

Bc.Dana Švondrová 16.9. 18:12  

Dobrý den, jsem s touto pekárnou hodně spokojená mám ji několik let,ale nyní mi praskl řemínek co pohání metly nevíte kde se dá sehnat???
děkuji za info



Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.