Pekárna: Panasonic SD 254WXE


NOVINKA

- funkce odložený start - max. 13 hodin
- možnost nastavit velikost chleba
- možnost nastavit stupeň propečení kůrky (světlá, střední, tmavá)
- program pro bezlepkové pečení
- barva - bílá
- pojistka při vypnutí el. proudu
- max. množství mouky 600g

Český návod

Adresa výrobce: http://www.panasonic.net
Cena: 3766,-Kč
Příkon: 550 W
Počet háků:
Počet programů: 8
Velikost chleba: max. 1200g

Pekárnu používají tyto čtenářky a čtenáři:
bubuabubka
zkušenosti: pekaren mame od vianoc, no piekli sme takmer kazdy druhy den, vsetko mozne... klasicky chlieb, sladke pecivo, razne, celozrnne, miesenie cesta vynikajuce. skratka super, len zvedavy priatel neustale zdviha dvierka, nakolko su bez kukatka, tak to neviem ci je najstastnejsie

myfca
zkušenosti: Zatím ji mám druhý týden a jsem s ní spokojená, jen jsem dělala celozrno-žitný chléb a ten se mi moc nepovedl, ale nevím jestli to nebyla moje chyba, jinak mazanec, pivní chleba - prostě super. Jinak taky bych uvítala prosklená dvířka, zvědavost mi někdy nedá a musím nakouknout:-) a ještě bych dala mínus tomu časovači, někdy mě štve, že když si naprogramuji pečení chleba nebo těsto, kam budu něco přidávat, tak už si to nemohu načasovat.

LibaK
zkušenosti: Pekárnu používám něco přes rok, nejčastěni na přípravu kynutého těsta. Chléb moc nepeču, docela mi vadí tvar formy - je příliš vysoká. Jinak jsem s pekárnou spokojena. Chybí mi ale funkce marmeláda.

IvanaJ
zkušenosti: je to moje první pekárna a jsem s ní spokojená zatím není nic co by mě nemile překvapilo. je to výborný pomocník a kynuté těsto z pekárny a ručně dělané se nedá naprosto srovnávat. je to moje oblíbená "hračka".

Quick.
zkušenosti:

frogie
zkušenosti: chybí funkce marmeláda, což mě dost mrzí. Jinak dobrá. S těsty nebyl nikdy problém.


Diskuse:

Marek 4.11. 18:10  

Máme ji doma cca dva týdny. Pečeme skoro denně. Jsme s ní maximálně spokojeni. Zatím se nám podařilo všechno, co jsme v ní pekli. Možná (ale jenom možná) by nezaškodilo, kdyby měla pekárna individuální program, kde bych mohl ovlivnit délky jednotlivých funkcí.

DanielaŠ 26.6. 22:50  

Měla bych dotaz na majitele této pekárny, zda se jim podařilo zjistit jak nastavit dopečení, nebo prodloužit samostatné pečení. Dopekla jsem chléb a nebyl ještě hotový, ale pekárna mi stále ukazovala TEMP (horký) a nemohla jsem ji zapnout abych chléb dopekla :-( mohl by mi někdo poradit? Moc děkuji

Jarka 31.8. 23:20  

Dobrý večer,
jsem na těchto stránkách poprvé. Přečetla jsem si test a moc nesouhlasím s tvrzením, že pekárna naní pro začínající pekařky. Jsem s ní maximálně spokojená, vždycky se mi chleba povedl a nikdy jsem neměla žádný problém s nastavením programů. Opravdu ji doporučuji. Na delší programy si stačí zvyknout. (Vždycky je v záloze obyčejný bílý na rychlý program, který je za 2 hodiny hotový:o))Peču denně, někdy i víc bochníků - pro kamarády, na návštěvu..Je to bezva, když domem voní chléb. Navíc - je to u nás téměř životní nutnost. Do nejbližšího obchodu to mám 4,5 km.
Jinak - paní Danielo, opravdu se mi nestalo, že by se chleba nedopekl, ale zkusila jste nastavit pouze pečení? Používám ho na pečení perníku a tam jde prodloužit doba pečení, jak chcete, ale nevím, co to udělá po programu na pečení chleba.
Jinak krásnou dobrou noc.
Jarka

Anndy 27.12. 11:41  

jakékoliv dotazy rádi zodpovíme na naší diskusi / klik

IvanaJ 14.8. 23:17  

mám dotaz. když bych chtěla péct perník v pekárně musím tu formu opravdu vyložit pečícím papírem, tak jak je to popisováno v návodu? to už bych to upekla klasicky v troubě.

Anndy 15.8. 11:02  

IvanaJ - to slyším prvně! Forma má nepřilnavý povrch, takže žádný pečící papír není potřeba!

IvanaJ 15.8. 18:10  

díky. taky jsem si to myslela. no v návodu tam taky bylo psáno, že nejdřív dát kvasnice a mouku a tekutinu až naposledy a jasně, že se chleba nepovedl.
už se těším až perník vyzkouším ten my máme rádi.

Anndy 15.8. 19:50  

IvanaJ - doporučuji držet se rad našich JAK NA (nejenom) PRVNÍ CHLÉB / klik

Quick. 19.7. 17:57  

Ach jo, minulý týden se mi pekárna pokazila - nechala jsem péct chleba přes noc, ráno celý barák smrděl spáleným chlebem, v pekárně chleba se zuhelnatělou kůrkou a pekárna ani nepípne. Víkend byl utrpením, chleba v pekárně si pečeme deset let, takže totální závislost, v troubě se nevedlo...Hned jsem objednala novou (bůhví, jestli stará půjde opravit a zda se to vyplatí), ale ti truhlíci to poslali jako cenný balík, takže šel PĚT dní. No a velmi nepříjemné překvapení - nový model 2500 je sice užší a nižší, ale forma je podélně a tudíž se víko otvírá více a nevejde se mi pod linku, takže před každým pečením se musí přenést na část linky, kde nejsou horní skřínky...



Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.