Pekárna: Kenwood BM 350


- možnost zvolit velikost chleba (500g, 750g, 1000g)
- možnost voby propečení kůrky (světlá, střední, tmavá)
- nemá pojistku proti vypnutí el. proudu
- časovač na 12 hodin
- LCD displej


Český návod


Adresa výrobce: http://www.kenwoodworld.com/
Cena: 2629,-Kč
Příkon: 645 W
Počet háků: 1
Počet programů: 14
Velikost chleba: max. 1000g

Pekárnu používají tyto čtenářky a čtenáři:
loudalka
zkušenosti: koupila jsem ji před týdnem a zatím se s ní seznamuji,vypadá to dobře,první chlebík se povedl,knedlíky také

modrina
zkušenosti: Mám ji tři měsíce a nemůžu si ji vynachválit. :)

Allie
zkušenosti: Pekárnu mám teprve pár dní, takže se zatím seznamujeme... Dnes jsem upekla první chleba podle návodu č. 16 - na základní program - dopadl výborně a chutná ještě lépe...!!!

Ivetka1978
zkušenosti: Dneska jsem si koupila tuto pekárnu je moje první a zatím rozbaluju tak to proštuduju a doufám že s ní budu spokojená jako vy a hned zítra něco vyzkouším

Freaa
zkušenosti: Tuto pekárnu jsem si koupila na Vánoce. Od té doby peče a peče. Vše se zatím povedlo. Moc ji chválím. Jsem spokojená.


Diskuse:

Pavča 20.2. 14:22  

Konečně se ozval šťastný majitel této pekárny!Je to Tvá první pekárna nebo už máš zkušenosti? Reklamovala jsem dva přístroje:Booman a Gallet a setsakramensky budu uvažovat,jakou teď.Skutečně je chleba upečený i zeshora?Kolik Tě stála.Prosím,piš nám i nadále své zkušenosti.

loudalka 21.2. 15:38  

Je to moje první pekárna,chleba byl upečený i nahoře,včera jsem v ní pekla buchty,sice jen 6,jelikož mě zbylo těsto ale byly tak dobré,že je nenechali ani vychladnout.Stála mě 3500kč i s dopravou.ted musím počkat s chlebem dokud si neseženu mouky u nás v okolí nejsou.

Pavča 21.2. 16:08  

jezdím kupovat přímo do mlýna,tam je aspoň výběr.

Daniela 11.3. 13:19  

Také jsem si tuto pekárnu zakoupila a zatím se seznamujeme. Byla jsem ale příjemně překvapená jak dobře peče, ale žádné předchozí zkušenosti nemám. Musím souhlasit s kolegyní, že byl chleba upečený dobře a byl výborný.

modrina 6.4. 23:01  

Hlásím se do společnosti majitelů této pekárny. Mám ji pár dnů a je to moje první pekárna, jiné zkušenosti nemám. Pekla jsem dva chleby (016 a 009), oba perfektní a zmizely před očima. Dneska jsem chtěla vyzkoušet program Koláč (514), jenže jsem si spletla tlačítka a pustila rychlé pečení. Po nějaké době jsem to zjistila, program stopla a vyzkoušela tudíž program Pečení. Ač jsem byla díky svému zmatenému postupu skeptická, buchta dopadla velmi dobře. Zatím tedy spokojenost. Jen s tím tvarem (pečiva, ne pekárny :) ) se musím trochu sžít. :)

Wighy 4.7. 13:41  

Ja mam tuto pekaren asi 3 mesiace a som velmi spokojna,uz som vyskusala kopec receptov z tejto stranky :-)

Ivetka1978 26.7. 13:04  

chci se zeptat jestli jste vypalivali pek.před prvním pečením

Allie 1.8. 12:51  

Ne, pekárnu jsem před prvním pečením nevypálila. vím, že to někde píšou, ale v návodu nic takového nebylo... Jen jsem umyla hnětač a formu a vnitřek jsem otřela.

modrina 19.8. 13:32  

Ani já jsem nevypalovala. Umyla jsem formu a hák a už jsem pekla. :) Nemám, co bych jí vytkla.

cetka 10.9. 16:55  

potřebovala bych se zeptat majitelů této pekárny zda jim spíná cirkulace horkého vzduchu při pečení? u mé nové pekárny BM350 se větráček, který je vidět mřížkou vůbec netočí a ani vzduch necirkuluje jako u trouby, což by měl podle popisu dělat.

slabejka 12.9. 13:50  

Mne sa zdá,že pri hneteni cesta je akási hlučnejšia,ale chleba je fantastický.

Anndy 27.12. 11:40  

jakékoliv dotazy rádi zodpovíme na naší diskusi / klik

Bobina 16.1. 22:18  

Mám ji od Vánoc. Jsem s ní moc spokojená. Je používaná každý den. Měla jsem obavu, jestli je jedna hnětací lopatka dostačující na prohnětení těsta, ale po prvním pečení jsem tuto obavu ztratila. Zatím jsem použila směsi pouze od "Lídla".

kajmii 24.1. 23:15  

Tak pekárnu jsem si dnes přinesla domů a asi jsem to celé pokazila, chléb vypadá, že se neupeče pořádně. Ohledně větráčku, mě se také netočí....

Sniehulka 26.4. 19:12  

Ahoj,taky jsem čerstvá majitelka, a taky řeším větráček...poradíte, kdy se točit má? Jinak první chlebík úžasný, pro děti radost dělá měkkou kůrku..

Freaa 18.1. 9:58  

Tato pekárna u nás peče necelý měsíc. Koupila jsem si ji na Vánoce. Jsem maximálně spokojená. Vše se zatím povedlo. A k tomu větráčku - spouští se při pečení vždy jen na chvíli a několikrát. Víc jsem to zatím nezkoumala, nebyl důvod.

Iňa 4.4. 13:58  

Prosím o pomoc. Již několik týdnů vlastním pekárnu Kenwood 350. Mám problém, s volbou programu. Vše co jsem upekla bylo vlhké, jakoby nedopečené, ikdyž se zdálo těsto správně vykynuté. Mazanec se mi nepodařil ani po třech pokusech. Mohl by mi někdo prosím zaslat nějaké recepty i s postupem jak správně u daného receptu spustit pekárnu? Moc děkuji.
jindra.hvizdova@centrum.cz

Anndy 4.4. 16:50  

Iňa - tak to mě mrzí. Možná to bude souviset s nějakou závadou v pekárně!
Určitě zkus recept č. 16 - na pekárně nic nenastavuješ, jen zapneš do sítě, naskočí automaticky program Základní. Konzistence u tohohle receptu by měla být akorát.....
A mazanec vyzkoušej třeba podle r.č. 4, tam nastav program č. 1 - tedy Základní a kůrka Světlá.
Pokud se ani tohle nepovede, pak reklamuj, třeba jde špatně topná spirála!

hafan 23.4. 21:37  

Zkušenosti s pekárnou jsou uspokojivé, motor hnětení výkonný, jedna lopatka je při menší gramáži chleba spíše výhodou oproti 2háku, pause a paměť při výpadku el.p. super, spotřeba A, ventilátor pro "roztočení" horkého vzduchu je jen jakýmsi komerčním tahem či lákadlem pro zákazníka (sepne na pár sekund, asi 8, asi 3x za pečení, což dle mého nemůže být žádným výrazným efektem pro zlepšení pečení), ale k mému údivu peče a hněte lépe než eta siesta. Moooc mi chybí program s možností individuálního nastavení programu na kváskový chléb, no moje chyba. Pekárnu vlastním 6 měs. a až na výrazný hluk (můžou za to plechové kryty) při hnětení jsem spokojen, ale příští pekárna bude jistě z řady profi.

Hana Kramářová 22.5. 20:47  

Prozraďte mi někdo, prosím, jak vypadá vlastní pečící nádoba. Je delší na výšku nebo na šířku? Jde mi o to, že u spousty pekáren vidím nádobu, která je spíše hlubší, takže "hřbet" bochníku je vlastně na nejužší straně. Nikde nemohu nalézt detail otevřené pekárny. Děkuji



Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.