1634. zdravější bábovka s ořechy a sušeným ovocem od Tallu


foto: Tallu
Zdravější bábovka z domácí pekárny

Autor: Tallu
   Hodnocení: 10%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
170 ml mléka
2 vejce
50 g másla
špetka soli
100 g třtinového cukru
35 g mletých ořechů
140 g špaldové mouky
140 g hladké mouky
1 lžíce prášku do pečiva
150 g směsi sušeného ovoce namočeného v rumu (třešně, jahody, brusinky, aronie)


Nastavení pekárny: Program Koláč


Postup:
Po upečení potřeme čokoládou, posypeme mletými vlašskými ořechy.

Program Koláč, případně Dort / Moučník (pečení s práškem do pečiva - těsto nekyne!) pokud nemáme, zvolíme program Rychlý, necháme cca 15 minut umíchat. Pekárnu přerušíme přidržením tlačítka Start / Stop, vytáhneme hnětací metly a nastavíme program Pečení. Po ukončení píchneme špejli, pokud je na ní nalepené těsto, program Pečení zapneme znovu a už hlídáme.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.