1620. Kirri nejoblíbenější chléb


foto: Kirri
č.1620 náš nejoblíbenější z pekárny!!!!

Autor: Kirri
   Hodnocení: 0%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
150 ml vlažného mléka
150 ml vlažné vody
2 lžíce oleje
1 lžíce octa
2 lžičky soli
1 lžička cukru
3 lžičky pizza koření (Vitana)
1 lžíce bramboráku v prášku
1 lžička sušeného droždí nebo 1/4 čerstvého droždí
360 g pšeničné chlebové hladké mouky
140 g pšeničné celozrnné mouky


Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:
Po druhém kynutí a uhlazení těsta vytáhneme hnětače (pekárnu nevypínáme, ruce si můžeme namočit) urovnáme těsto, poklademe plátkovým sýrem a anglickou slaninou a nechám dopéct.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Kirri
č.1620

foto: Kirri
č.1620 chléb pizza

foto: Kirri
č.1620 chléb pizza

Názory čtenářů

mDoBamWsi 27.2. 14:59  

Na fotce k retcpeu na pernicky je mozna kapku netradicni zimni zdobeni. Na pernicky jsme pouzili obarvenou zelenym potravinarskym barvivem. Hvezdicky na perniccich jsou polotovary z obchodu.Mimochodem, pernicky se jeste po dvou dnech od upeceni moct jist nedaji. Je pravda to, co v retcpeu o perniccich napsala babicka: ulezele jsou velmi dobre. Tak na to myslete a dejte pernicky pect s dostatecnym predstihem.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.