1616. škvarkové bagetky od kvetka.tp


foto: kvetka.tp
ŠKVARKOVÉ BAGETKY

Autor: kvetka.tp
   Hodnocení: 0%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
280 ml vody
4 lžíce škvarkového sádla
2 lžičky soli
250 g pšeničné chlebové mouky
150 g pšeničné celozrnné mouky
100 g pšeničné hladké mouky
1/2 lžičky sušeného zázvoru
1 lžička chlebového koření
20 g čerstvého nebo 2 lžičky sušeného droždí
1 lžička Sladěnky nebo cukru


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Těsto necháme zpracovat a vykynout v pekárně na program Těsto.
Hotové vyjmeme a rozdělíme na osm dílů. Utvoříme bagetky, naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem, pomašlujeme mlékem, nařízneme a necháme kolem 30 - 40 minut nakynout. Můžeme posypat hrubou solí nebo kmínem.
Pečeme v předehřáté troubě na 200°C kolem 15 minut.
Upečené přendáme na mřížku, kde je necháme vychladnout.



Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Ivkalbc
1616. Škvarkové bagetky od kvetka.tp

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.