1603. celozrnné bagetky od cinie


foto: cinie
č. 1603 celozrnné bagetky od cinie

Autor: cinie
   Hodnocení: 5%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
250 ml vody
50 ml oleje
200 ml kvásku (recept č. 98)
400 g hladké chlebové mouky Penam
200 g pšeničné celozrnné mouky Předměřická
1 lžíce pšeničných otrub
1 lžíce kmínu
1 lžíce sušené bramborové kaše nebo bramboráku
2 lžíce lněného semínka
2 lžičky soli
1 lžička kuléru
1/2 čerstvého droždí + 1 lžička cukru a zakápnout vlažnou vodou


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Po skončení programu těsto přendáme na vál a vytvarujeme bagetky nebo housky, rohlíky, veky atd., přendáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme pod utěrkou 30 minut kynout.
Nakonec pomašlujeme a pečeme ve vyhřáté troubě na 175°C cca 12 minut.
S těstem se krásně pracuje a tak není nutné podsypávat moukou, ale záleží na hustotě kvásku.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: tissue
celozrnné bagetky č.1603

foto: Andulka
1603 celozrnné bagetky od cinie

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.