1525. majolkové bagety od kvetka.tp


foto: kvetka.tp
MAJOLKOVÉ BAGETKY

Autor: kvetka.tp
   Hodnocení: 48%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
200 ml vody
100 g Majolky
400 g pšeničné hladké mouky
1,5 lžičky soli
1/2 čerstvého nebo 2 lžičky sušeného droždí
1 lžička cukru


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Z vykynutého těsta utvoříme tři bagetky o váze cca 220 g. Oválíme je v hladké mouce a přeložíme na plech s pečícím papírem nebo fólií a necháme znovu nakynout asi 30 - 40 minut. Záleží na teplotě v místnosti.
Pečeme v předehřáté troubě kolem 190°C cca 18 minut.

S těstem se dobře pracuje, nelepí a bagetky jsou po upečení jemné a nadýchané.



Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Anndy
1525.majolkové bagety

foto: HanaR
bagety 1525

Názory čtenářů

HanaR 29.6. 13:33  

Dneska jsem upekla bagety na večerní grilovačku, přidala jsme do nich lněné semínko. Tyhle bagety jsou skvělé, peču je celkem často.

Lindi 1.1. 11:40  

dala jsem majolku policanka - male baleni a 2 lzice olivoveho oleje ... jinak presne dle receptu
a byly uzasne bagetky !!! ... hlavne bez pouziti mlecnych vyrobku - obe deti maji na mleko alergii, takze zadny kefir ani mleko
MOC DIKY ZA RECEPT

Anndy 15.1. 15:13  

od všeho jem dala malinko víc, bagety jsem měla 4. Jsou výborné, lehounké!!!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.