Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Autor: Tallu
Hodnocení: 26%
Suroviny:
330 ml vody
1 lžička octa
1 lžíce oleje
2 lžičky soli
1 lžička cukru
100 g žitné chlebové mouky
400 g liva mouky
1 - 2 lžíce bramborové kaše v prášku
1,5 lžičky sušeného nebo necelá půlka čerstvého droždí
1,5 lžíce granulek sušené červené papriky
Nastavení pekárny: Program Rychlý
Postup:
Toustový chlebík výborný ke grilování nebo i čemukoliv jinému, díky paprice krásně voní i chutná, je měkoučký a nadýchaný jako klasický tousťák.
garfula 1.8. 8:53
koření jsme si u antonína objednala,za 3 dny už jsme ho měla doma a mohla chlebík vyzkoušet.je úžasný :-))
garfula 22.7. 8:26
Díky moc ;-))
Tallu 22.7. 6:50
garfula: ja kupuji u Antonina, www.koreni.cz, nebo si muzes nasusit svoje
garfula 21.7. 13:07
Prosím,prosím,kde se dá koupit granulovaná paprika a rajčata,nebo jaký je výrobce ?
Ještě jsme to nikde neviděla ani o tom neslyšela:-((Díky!
Tallu 19.7. 20:18
Dělala jsem ho znovu jako rajčatový, takže jsem dala dvě lžíce granulek sušených rajčat, byl méně aromatický jako paprikový, ale opět moc chutnal. Chlebík je výborný po vychladnutí, dělali jsme z něj i toust i topinku v topinkovaci, dokonce jsem ctvrtku schovala jak bude po par dnech a 4 den byl uzasny jak cerstvy :)