Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Autor: Želka
Hodnocení: 40%
Suroviny:
30 g žitné chlebové mouky
30 g žitné celozrnné mouky
40 g staršího rozdrobeného chleba
200 ml vody
40 g uvařených a nastrouhaných brambor
20 g čerstvého nebo 2 lžičky sušeného droždí
spustíme např. program Rychlý a necháme jen promíchat.
Vypneme a necháme odpočívat aspoň 12 hodin.
Potom přidáme
50 ml vody
4 lžíce oleje
450 g hladké mouky
1/2 lžičky cukru
2 lžičky soli
2 lžičky kmínu
zapneme program Těsto
Nastavení pekárny: Program Těsto
Postup:
Anndy 7.2. 19:33
Radka - program Těsto má každá pekárna umístěný pod jiným číslem. Jedná se o fáze hnětení a kynutí. Jak na ošatkový chléb je pod receptem odkaz
Radka 5.2. 7:50
Dobrý den, jsem začátečník v pečení chleba a mám pár dotazů k vašemu receptu:
1) programem Těsto myslíte Kynuté těsto?
2) jaká je doba kynutí v ošatce
3) jak dlouho chleba pečete a na kolik st.
Už dlouho se na Váš chlebík chystám, je úžasný, ale raději jsem se ještě chtěla dopředu informovat na pár detailů, aby se mi povedl.
Moc děkuji za zodpovězení a přeji krásný den
Radka Kolková
ROAN 7.7. 21:04
Výborný chlebík!!!Časť hladkej múky nahradená chlebovou žitnou a celozrnou pšeničnou múkou.