Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Autor: ivulka6
Hodnocení: 5%
Suroviny:
světlejší chléb
200 ml vody
2 lžíce oleje
1 lžíce octa
2 lžičky soli
2 lžíce sušené bramborové kaše
300 g hladké mouky
30 g žitné chlebové mouky
slunečnicová semínka podle chuti
1/8 čerstvého nebo 1/2 lžičky sušeného droždí
1 lžička cukru
tmavší chléb
150 ml kefírového mléka
150 ml vody
2 lžičky soli
2 lžíce oleje
1 lžíce octa
2 lžíce sušené bramborové kaše
1 lžíce pšeničných klíčků
1 lžička lněného semínka nebo víc, podle chuti
23 g celozrnné pšeničné mouky
77 g žitné chlebové mouky (do 100 g)
100 g chlebové pšeničné mouky T650
100 g polohrubé mouky
1 lžička kmínu
1/8 čerstvého nebo 1/2 lžičky sušeného droždí
1 lžička cukru
Nastavení pekárny: Program Francouzský / stupeň propečení kůrky Tmavý / velikost Střední
Postup:
Těsto je řidší, ale vzhledem, že se chlebík peče v pekárně, tak to až tak nevadí.
floowy 21.5. 7:48
postupovala jsem podle receptu, ale nějak to nebylo ono...