1123. pečené maso - vrabci na cibulce a česneku od Marky78

Autor: Marky78
   Hodnocení: 23%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
asi 500 g vepřového plecka
2 větší cibule
4 - 6 stroužků česneku
drcený kmín
sůl
sladká paprika
- jak kdo rád
1 kostička Masoxu


Nastavení pekárny: Program Pečení


Postup:
Maso nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek na plátky, přidáme kmín, sůl, sladkou papriku, bujon (ten po chvilce pečení trochu promíchneme, např.gumovou stěrkou, ať si nepoškrábeme teflon!) a vše dáme do formy bez hnětačů - netřeba míchat!
Podlijeme trochou vody (záleží, jak to chce mít kdo husté) a zapneme program Pečení. Po 1 hodině maso zkontrolujeme a případně program spustíme znova.

Jako příloha je nej čerstvoučký chlebíček, ale i knedlík, brambor, rýže, hranolky, americké brambory, ...asi cokoliv.

Pozor: některé pekárny nelze znovu nastavit, až když pekárna částečně zchladne!
U některých pekáren lze tento nedostatek obejít:
před koncem hodinového pečení pekárnu vypněte a nastavte znova program Pečení.
TIP:
Pokud víte, že budete péct např. 1,5 hodiny, zapněte program Pečení, po 30.ti minutách pekárnu vypněte a zapněte znova program Pečení - už na celou hodinu.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Názory čtenářů

Lulie 7.7. 15:29  

zkusím! :)

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.