1160. rozmlsané pečivo od iv@


foto: pečinka
1160.rozmlsané

Autor: iv@
   Hodnocení: 100%  


Suroviny:
330 ml vody
1 lžička cukru
70 g rozpuštěného sádla
1/2 lžičky sušeného česneku
2 lžičky soli
1 sáček Hříbkové omáčky na zapékání (Šikovné recepty, Vitana)
660 g hladké mouky
30 g čerstvého nebo necelé 3 lžičky sušeného droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na 4 - 5 dílů, ze kterých vyválíme z každého dlouhý pramen a dáme na bagetový plech nebo vytvoříme rohlíky (postupujeme např. podle postupu a video návodu u receptu č. 717 nebo postup u receptu č. 80), housky a jiné.
Necháme cca 35 - 45 minut kynout, pomašlujeme rozmíchaným vejcem, několikrát šikmo, hluboce nařízneme, zasypeme sezamem nebo hrubou solí, semínky... a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C / cca 20 minut.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: vladka
1160 rozmlsané pečivo

foto: Inamka
1160 - rozmlsané pečivo od iv@

foto: Ringana
č. 1160 - rozmlsané pečivo

foto: Ivča69
1160 Rozmlsané pečivo

foto: šebik
1160.rozmlsané pečivo od iv@

foto: GeorgiaG
Rozmlsané pečivo od Iv@ recept 1160

foto: vesme
1160.rozmlsané pečivo od iv@

foto: budulinka2
1160. Rozmlsané pečivo

foto: babca52
1160 rozmlsané pečivo od Iv@

foto: Janca11
Rozmlsané pečivo od Iv@ 1160

foto: TinaK
bagety

foto: teki
1160.rozmlsané pečivo od iv@

foto: teki
1160.rozmlsané pečivo od iv@

foto: jitkakytka
1160.rozmlsané pečivo od iv@

foto: Sysina
č. 1160 rozmlsané pečivo

foto: zulan
1160 rozmlsané pečivo

foto: Hejenka
1160.rozmlsané pečivo od Iv@

foto: Marsi*Alfik
1160. rozmlsané pečivo od iv@

foto: StreLenka
1160. Rozmlsané chalupářské

foto: alus.s
1160.rozmlsané pečivo od iv@

foto: daffne
1160. rozmlsané pečivo od iv@

foto: j.jaru
1160.rozmlsané pečivo od iv@

foto: pečinka
360.Šumava 2 a Rozmlsané pečivo č.1160

foto: zulan
1160 rozmlsané pečivo od iv@

foto: mjuhinka
Rozmlsané pečivo DP č.1160

Názory čtenářů

mjuhinka 17.5. 16:14  

Výborný recept....není třeba podsypávat. Všem nám chutná. Děkují za inspiraci.

alus.s 10.12. 13:59  

dopečeno a ochutnáno ... chuťově výborné pečivo, místo hříbkové jsem dala žampionovou omáčku. Šup do oblíbených :-))

čtyřlístek 11.7. 10:30  

Včera jsem je dělala,jsou super.S těstem se krásně pracuje,doporučuji

Marsi 30.5. 18:30  

Další skvělý recept, báječné nelepivé těsto, na silikonu opravdu není třeba podsypávat. Dělala jsem s hříbkovou omáčkou, ale bez česneku. Jinak přesně podle receptu. Pečivo je krásně křupavé.

Hejenka 28.5. 13:18  

S těstem se krásně pracovalo. Bagetky i rohlíky nestačily vychladnout a rychle zmizely.

teki 17.9. 9:12  

dnes jsem dělala opakovaně, jen jsem neměla origoš hřibovou omáčku, tak jsem dala od Vitany zapečenou brokolici a taky super. Těsto je spíš sýrové příchutě (přístě k tomu dám nastrouhaný sýr). Díky za recept.

Janca11 13.9. 14:20  

Bagety jsou moooc dobré

TinaK 13.9. 8:13  

Včera jsem pekla a jsou výborné,dala jsem sýrové nápady,těsto je skvělé vůbec se nelepí.

GeorgiaG 11.6. 16:47  

Dělala jsem už podruhé, tentokrát přesně podle receptu i s hříbkovou omáčkou(poprvé jsem dala jinou), je to úplně super, s těstem se krásně pracuje a ta chuť !! Vzala jsem ochutnat kolegyni do práce a ta se úplně rozplývala blahem !

ka69 31.5. 8:49  

výborné!!!!I mně se s těstem dobře dělalo.Určitě zase upeču.

Ringana 17.5. 12:58  

Taky jsem je zkusila, udělala jsem rohlíky, do těsta přidala 5 dkg taveného sýra a neměla jsem hříbkovou omáčku, tak jsem použila omáčku s liškami. Těsto nemělo chybu, krásně se s ním pracovalo a hlavně nelepilo.

Inamka 16.5. 8:32  

Super těsto, nemusí se vůbec podsypávat - a ta vůně se nedá popsat. Vynikající!

Bronik 28.4. 23:08  

hezky voní, užasně chutná - prostě nádhera!!!!

LuckyL 27.4. 16:11  

(kurník, sa mi to od-enterovalo predčasne...:-)
...takže smotanové zemiaky s rozmarínom, cesto fantastické a voňavé, krásne na spracovanie a motanie, pečivo famózne aj na druhý deň , určite ešte budem robiť.
Inak som nejakú tretinu múky nahradila celozrnnou, výborné...

LuckyL 27.4. 16:07  

Bombový recept, dala som tiež smotanové nápady

katka68 26.4. 8:07  

výborné

helade 22.4. 11:28  

Opravdu vynikající.I druhý den výborné!

garfula 17.4. 18:00  

já použila Vitana - šikovné recepty - smetanové brambory s rozmarýnem,ještě jsem přidala i sušený rozmarýn.Těsto krásně vonělo už při kynutí a při pečení úplně úžasně.moc dobře se s ním pracovalo a i po upletení houstiček a uzlíků krásně nakynulo.Jen dám příště míň soli,asi byla dost slaná ta Vitana.

pemi13 17.4. 11:56  

Tak tento receptík je opravdová bomba !!! Jelikož mým pubertákům zachutnal natolik,že je peču téměř každý den !!! A vůbec recepty od iv@ nemají chybu :-)))

Tapi 4.4. 19:55  

Tady není co dodat - VYNIKAJÍCÍ moc děkuji za recept

iveta40 3.4. 17:37  

moc dobré,vonělo to krásně,budu se opakovat

Vlasta35 1.4. 22:25  

taky jsem pekla hned dvakrát po sobě, to těsto je vážně super!!! opravdu výborný nápad s těmi omáčkami, díky za recept :-D

modrina 27.3. 12:27  

Z poloviny v bagetové Moulině, asi jsem to spočítala špatně, s těstem se špatně pracovalo a bagetky jsou takové neestetické, ale chuťově jsou naprosto fantastické!! Použila jsem sáček Kuře se sýrem a česnekem, provoněla jsem půl sídliště. :)

budulinka2 24.3. 14:18  

Hrozně moc dobré těsto. Při zpracovávání na silikonové podložce jsem vůbec nepotřebovala podsypávat moukou. Díky za recept

Linnda 21.3. 18:31  

vynikající, opět bravo iv@

cinie 20.3. 20:12  

bagety byly opravdu vynikající a nádherně voní

StreLenka 19.3. 21:00  

úplně skvělý nápad, skvělý recept, skvělé pečivo... skvělá in@ :381:

ben3 15.3. 13:26  

Musím potvrdit, těsto super, nádherná vůně.

Anndy 13.3. 19:09  

s těstem se úžasně pracuje, už při hnětení krásně voní a co pak při pečení, no bomba!!!!

Kida1 11.3. 11:48  

Včera jsem to pekla znovu, místo hříbkové omáčky jsem dala sáček "Smetanové brambory s rozmarýnem" a opět to bylo vynikající.

Kida1 4.3. 8:30  

Pečivo je moc dobré, s těstem se krásně pracuje. Určitě ho budu dělat často.

patek 1.3. 19:22  

moc dobré

shineon 27.2. 22:01  

teda to je bomba, zrovna tenhle sáček mám ....

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.