1110 .italský chlebík od kaspar


foto: ddidi
Italský chlebík s olivami a sýrem od kaspar

Autor: kaspar
   Hodnocení: 16%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
300 ml vody
500 g hladké mouky
2 lžičky soli
2 lžičky cukru
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí
2 lžičky sušeného česneku
1 lžička provensálského koření nebo oregana, bazalky apod.
po zvukovém signálu přidáme:
200 g Eidamu nebo Nivy nakrájené na kostičky
100 g zelených nebo černých oliv nakrájených na kolečka
kdo nemá rád olivy, může místo nich dát salám nakrájený na kostičky


Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře






foto: Andulka
Chlebik fantasticky italsky od kaspar

foto: StreLenka
1110. Italský chlebík

Názory čtenářů

Andulka 24.1. 20:02  

Jo a zapomela jsem vam rict, ze jsem do testa jeste pridala 2 lzice ketchupu

Andulka 24.1. 20:01  

Z teto davky testa jsem upekla dva chlebiky v ciabatove forme-delka 35cm.Po zvukovem signale jsem do testa pridala 100g nadrobno posekanych tmavych oliv a 100g tvrdeho syru Gouda. Chlebiky jsem maslovala rozslehanym vajickem s troskou vody a posypala zrnickami. Vlozila jsem je do trouby, kterou jsem mela rozehratou jenom na 50 stupnu. V troube jsem je nechala 30 minut vykynout. Potom jsem teplotu zvysila na 200 stupnu a pekla jsem je jeste 20 minut s kastrolkem vody v troube. Chlebik je vynikajici.Byla jsem prekvapena jak byl tmavy, ale to jiste bylo temi olivami.Vrele doporucuji, vyzkousejte

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.