Rozpékání pečiva v DP

Autor: Stelička
   Hodnocení: 5%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
Zmražené pečivo


Nastavení pekárny:


Postup:
Zřejmě jsem neobjevila Ameriku, ale možná to každého nenapadlo. Domácí pekárnu jsem začala využívat k rozpékání zmraženého pečiva. Stačí nastavit program PEČENÍ na 10 minut a než si ráno umyjete zuby, máte krásně teplé a křupavé rohlíčky či houstičky z mražáku.
Je to chutnější, než z mikrovlnky a úspornější, než rozehřívat celou troubu. Doteď jsem rozpékala pečivo na topinkovači, ale u toho se muselo stát a otáčet. Takhle mám najednou více kousků a bez práce!

Názory čtenářů

jeseterka21 3.1. 10:23  

Vyndat háky a položit do nádoby?

atttijka 21.1. 16:17  

dobry napad hned zkusim....

housga 15.1. 12:15  

dobrý nápad :-)

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.