Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Autor: Stelička
Hodnocení: 5%
Suroviny:
Zmražené pečivo
Nastavení pekárny:
Postup:
Zřejmě jsem neobjevila Ameriku, ale možná to každého nenapadlo. Domácí pekárnu jsem začala využívat k rozpékání zmraženého pečiva. Stačí nastavit program PEČENÍ na 10 minut a než si ráno umyjete zuby, máte krásně teplé a křupavé rohlíčky či houstičky z mražáku.
Je to chutnější, než z mikrovlnky a úspornější, než rozehřívat celou troubu. Doteď jsem rozpékala pečivo na topinkovači, ale u toho se muselo stát a otáčet. Takhle mám najednou více kousků a bez práce!
jeseterka21 3.1. 10:23
Vyndat háky a položit do nádoby?
atttijka 21.1. 16:17
dobry napad hned zkusim....
housga 15.1. 12:15
dobrý nápad :-)