1087. rohlíky od Želka


foto: Želka
Rohlíky č.1087

Autor: Želka
   Hodnocení: 69%   klikni pro ohodnoceni


Suroviny:
300 ml mléka
100 g másla
1 vejce
1 lžíce Maizeny (kukuřičného škrobu) případně Solamylu (bramborového škrobu)
350 g pšeničné chlebové mouky
250 g polohrubé mouky
50 g pšeničné celozrnné mouky
2 lžičky cukru
2 lžičky soli
30 g čerstvého nebo 2,5 lžičky sušeného droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Postupujeme např. podle postupu a video návodu u receptu č. 717 nebo č. 80.
Před pečením mašlujeme rozmíchaným vejcem s trochou mléka.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




foto postup I / klik


video postup / klik



foto: budulinka2
1087. Rohlíky od Želka

foto: Anndy
1087.rohlíky

foto: budulinka2
1087. od Želka trochu jinak

foto: budulinka2
1087. Rohlíky od Želka

foto: svabe
1087 rohlíky od želka

foto: Želka
č.1087

foto: Ivkalbc
1087.rohlíky od Želka

foto: budulinka2
1087. Rohlíky od Želka

foto: itty
Rohlíky od Želka č.1087

foto: Jajinka.J
Rohlíky od Želka č.1087

foto: Želka
1087.rohlíky

foto: budulinka2
1087. rohlíky od Želka

foto: Hanka+Lucka_8/04+Anežka_6
1087. rohlíky od Želka

foto: ivulka6
rohlíky od Želka- č. 1087

foto: budulinka2
1087. Rohlíky od Želka

foto: No.emi
Pletýnky z těsta 1087

Názory čtenářů

Hanka+L+A+V 13.3. 11:32  

Jsou vynikající!! Před pečením jsem je jen postříkala vodou. S těstem se pracuje parádně, vůbec nelepí,zvládala rohlíky motat i moje skoro 3 letá dcera a chuťově výborné!! Určitě budu péct často.
Děkuji moc za recept!

inula04 12.1. 7:44  

Vyskusala som ich tiez a su uzasne, s cestom sa naozaj vyborne pracuje. Vyborny recept.

svabe 6.1. 16:44  

taky jsem je dneska dělala a děkuju za recept,jsou fakt výborné,nadýchané a s těstem se suprově pracovalo,budu je dělat často

budulinka2 20.12. 20:32  

Téměř po roce jsem vyfotila, ale peču je časro. Jsou moc dobré a s těstem se mi dobře pracovalo.

Anndy 1.2. 16:50  

Měla jsem 16 ks. Mašlovala jsem pouze mlékem. Ty se semínky jsem mašlovala vodou a oválela ve směsi máku, sezamu a lnu. Těsto je hutnější, mastnější, ale bezvadně se s ním pracuje! Vychladlé jsou spíše drobivější, ale výborné

budulinka2 12.1. 17:08  

Přidávám bodíky na hvězdičku. Těsto úžasné, vůbec nelepilo, nebylo potřeba u motání vůbec podsypávat. A jsou moc dobré.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.