0974. broskvový tang od cinie


foto: cinie
č. 974 broskvový tang od cinie

Autor: cinie
   Hodnocení: 17%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
150 ml mléka
100 ml bílého jogurtu
100 ml oleje
3 celá vejce
2 lžíce citronky
150 g cukru krupice
1 vanilkový cukr
1 sáček instantního nápoje Tang / broskev
špetka soli
500 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
po částečném promíchání přidáme na kostičky nakrájenou čokoládu Margot a hrst namočených rozinek v rumu


Nastavení pekárny: Program Dort / Moučník


Postup:
Program Dort / Moučník, pokud nemáme, zvolíme program Rychlý, necháme cca 15 minut umíchat. Pekárnu přerušíme přidržením tlačítka Start / Stop, vytáhneme hnětací metly a nastavíme program Pečení.
Po ukončení píchneme špejli, pokud je na ní nalepené těsto, program Pečení zapneme znovu a už hlídáme.
Celková doba pečení cca 1,10 h. Necháme ještě 15 minut ve vypnuté pekárně.
Formu vytáhneme z pekárny a necháme vychladnout, až pak vyklopíme.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: alikvap
974broskvový tang od cinie a 632kváskový s bramborákem

foto: BettyM
974 TANGo buchta od Cinie

foto: modrina
974 Broskvový tang - pomerančový

foto: novaj
Č.974 BROSKVOVÁ TANGOVKA

foto: novaj
Č.974 BROSKVOVÁ TANGOVKA, Č.900 LIPÁNKY, TIRAMISU

Názory čtenářů

Huriva 25.5. 20:15  

Je dobrá,příště ji vyzkouším s tou lesní směsí jak dala BettyM,protože ta barva je prostě šílená:-)

borovec 14.10. 22:15  

A mě se nepovedla,něco jsem pokazila.Zkusím ale znova.

modrina 26.9. 15:42  

Ještě vlastně jsem použila místo citronky citron, šťávu i kůru, a lžíci rumu. :)

modrina 26.9. 12:22  

Použila jsem pomerančový tang, nedala jsem jogurt, zato jsem přidala kandované ovoce a trošku čokoládových vloček. Zajímavý recept!

BettyM 11.9. 10:37  

Zkoušeli jsme s příchutí lesní směs, byla moc dobrá, děti byly nadšené. Jen je trochu sušší, ale s jogurtovým krémem je to dobrota :o)

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.