0901. bramborák od acvi


foto: acvi
č.901.bramborák-od acvi v DP

Autor: acvi
   Hodnocení: 23%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
10 středně velkých brambor
4 syrová vejce
mléko
salám
cca 3 lžíce sušené bramborové kaše
polohrubá mouka
česnek, sůl, pepř, majoránka
2 lžíce oleje


Nastavení pekárny: Program Pečení


Postup:
Syrové brambory a salám nastrouháme nahrubo a přidáme vše ostatní, promícháme v míse.
Těsto by mělo být o něco hustější, než na bramborák. Výhoda pro ty, co nemůžou mastné.
Dáme do formy bez hnětacích metel a zapeneme na cca 50 minut program Pečení.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Taňule
901. pokus o bramborák

foto: andreiuska
Bramborák v pekárně od acvi

foto: jaguda
Bramborák od acvi 901

foto: Tapi
901.bramborák-od acvi

foto: fosilka
0901 bramborák od acvi

foto: ožamar
Bramborák s uzeným masem 0901

foto: zralok
0901.bramborák od acvi

Názory čtenářů

zajíc 25.1. 10:54  

ale kolik toho mlika? :-(

Tapi 19.2. 21:07  

Místo sušené bramborové kaše použila jsem bramborák,mléko jsem vynechala.Pekla jsem to přez hodinu a je to hodně žravé :-)

acvi 10.2. 7:56  

Vlasta35 ,,a neměla jsi brambory nastrouhané příliš na hrubo? Jinak nevím ,kde se vloudila chybička.Já jej mám do hodinky upečený.

Vlasta35 7.2. 12:43  

Mně se to zatím taky nepovedlo, peču to asi 2,5 hodiny a není to vůbec upečeno :-D uprostřed úplně syrové

smrzka 24.1. 17:35  

je fantastický ale skúsim aj s udeným, alebo slaninkou isto som ho nerobila 1x na oslavách bude super

Hanina01 5.1. 12:42  

Musela jsem péct 1,5h tak nevím čím to, že se nechtěl dodělat, ale chuťově je moc dobrý

Zarovka 29.12. 20:01  

Vyzkoušela jsem a i bez bramborové kaše byl skvělý.Nakrájela jsem ho pro návštěvu na kostičly a zmizel hnedle!

Radouš 29.9. 21:03  

Zítra ho upeču.Už se těším

acvi 23.5. 13:38  

Bivab - jsem ráda ,že chutnal :-)

Bivab 19.5. 19:25  

U nás byla včera super večeře. Zbyl ještě pláteček, za studena byl taky výtečný. Jinak souhlasím s Taňulí - ty brambory jsem měla dost na hrubo a to bylo právě "ono".

Taňule 16.5. 8:50  

držte se receptu, já jsem experimentovala, a moc se to nezdařilo, chuťově byl dobrý, ale ..... místo nastrouhání nahrubo jsem brambory utřela jako na klasický bramborák, těsto bylo příliš řídké, musela jsem dát více mouky a protože jsem to chtěla trochu "odlehčit" prskla jsem tam prášek do pečiva .....Nedělejte to, držte se hlavně toho nastrouhání nahrubo. Jinak si myslím, že jako příloha ke grilovanému masu, u ohníčku, mňam

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.