0772. brioška od janniska


foto: janniska
Brioška

Autor: janninska
   Hodnocení: 24%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
4 vejce rozmícháme a do 230 g doplníme mlékem
120 g měkkého másla
350 g hladké mouky
60 g cukru z toho 1 vanilkový
1 lžička soli
1/2 čerstvého nebo 2 lžičky sušeného droždí
rozinky


Nastavení pekárny: Program Sladký - Koláč / stupeň propečení kůrky Světlý / velikost Střední


Postup:
Pokud nemáme program Koláč - Sladký (pečení s droždím - těsto musí kynout!), zvolíme program Základní / stupeň propečení kůrky Světlý / velikost Střední.
Formu vytáhneme z pekárny a necháme vychladnout, až pak vyklopíme.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: jaja35
Brioška od janniska772

foto: paveljr
Brioška od janniska772

foto: IVČA-SUSOVA
0772_brioška od janniska

Názory čtenářů

Sisiminka 7.6. 12:29  

Musela jsem dát víc mouky, těsto bylo trochu řídké. Ale výsledek byl super :-)

Anndy 24.10. 19:59  

IVČA-SUSOVA - měla si na mysli 100 g ...

IVČA-SUSOVA 24.10. 16:06  

a ještě jsem dosypala 100dk hl. mouky,dost řídké

IVČA-SUSOVA 24.10. 16:05  

Pekla jsem bez hrozinek děti nerady. Hodina pečení je dost ,měla jsem 1cm dost tmavý od spodu+boky . Prostředek krásně nadýchaný ,skoro vylezla z pekárny , chutově super .

sakatoma 30.3. 9:03  

Pekla jsem v neděli a byla perfektní, příště zkusím místo rozinek přidat kusky čokolády.

hosek 4.3. 14:14  

je dobrá

Drajo 11.1. 20:00  

Vynikající chuť, krásně nadýchnutá. Zmizela dřív než stačila vychladnout.

paveljr 1.6. 20:37  

Dnes jsem ji upekl a je dobrá a pěkně nakynula.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.