0760. jogurtové bulky od cinie


foto: cinie
č. 760 Jogurtové bulky od cinie

Autor: cinie
   Hodnocení: 81%  


Suroviny:
230 ml mléka
100 ml bílého jogurtu
1 vejce
375 g hladké mouky
125 g žitné celozrnné mouky
1 lžíce kmínu
2 lžíce lněného semínka
2 lžíce sušené bramborové kaše
1 lžička provensálského koření
1 lžička cukru
2 lžičky soli
2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme nejlépe na silikonovém vále, těsto se nelepí a nemusí se podsypávat, rozdělíme na 12 dílů a vytvarujeme bulky. Naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme kynout pod utěrkou 40 minut.
Pak pomašlujeme rozšlehaným vejcem s troškou mléka a pečeme ve vyhřáté troubě při cca 180°C / 12 - 15 minut.
Hotové pečivo ihned přendáme z plechu na mřížku.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: malinaa
760

foto: TWIXI
760. jogurtové od cinie

foto: TWIXI
760. jogurtové od cinie

foto: Jaffacake
Plněné housky

foto: cinie
č. 760 jogurtové bulky

foto: aluvi
760. jogurtové bulky od cinie

foto: staninaaa
JOGURTOVÉ BULKY OD CINIE č.760

foto: eva76
760. jogurtové bulky

foto: skoty
760.Jogurtové bulky od Cinie

foto: Misut
760 jogurtove od cinie

foto: feinka
Jogurtové bulky

foto: elki
760. Jogurtové bulky

foto: mmusska
Jogurtové bulky

foto: marcelka31
760.Jogurtové bulky od cinie

foto: jakubi
760. Jogurtové bulky od cinie

foto: cinie
č. 760 jogurtové bulky od cinie

foto: Iveťák
760. jogurtové bulky od cinie

foto: zulan
760 jogurtové bulky od Cinie

foto: AliceD
Zimní večeře

foto: GeorgiaG
Jogurtové bulky od Cinie recept 0760

foto: GeorgiaG
Variace na téma recept 0760

foto: Želka
760.

foto: GeorgiaG
Jogurtové bulky od Cinie jako bagetky recept 0760

foto: GeorgiaG
Jogurtové bulky od Cinie jako housky recept 0760

Názory čtenářů

Jihy 27.3. 14:53  

Výborné,všem nám chutnají,provensálské koření v nich je výborné.

Anonym 24.10. 17:46  

Výborné, stojí za vyzkoušení.

GeorgiaG 7.8. 22:15  

S těstem se velmi dobře pracuje, bulky jsou měkoučké a to i druhý den po upečení. Jen s tím provensálským kořením se musí opatrně, je dost aromatické.

Mirka_brno 13.4. 13:28  

Tak jsem je dnes vyzkoušela a jsem nadšená! Chutnají skvěle!!!

eva76 27.2. 9:23  

moc dobré

staninaaa 21.2. 14:28  

Dneska jsem je dělala, je to fantazie.

OK 11.2. 23:50  

Výborné!!!!

Reiki 2.2. 18:21  

Velmi dobré.S těstem se dobře pracuje.

TWIXI 28.1. 14:50  

Chutnají skvěle!!

Ivinka. 26.1. 18:15  

Vypadají krásně hned je du vyzkoušet

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.