0720. tmavé bagety od cinie


foto: cinie
č. 720 Tmavé bagety od Cinie

Autor: cinie
   Hodnocení: 67%   klikni pro ohodnoceni


Suroviny:
370 ml mléka
4 lžíce oleje
300 g špaldové mouky
230 g žitné chlebové mouky
3 lžíce lněného semínka
1 lžička cukru
2 lžičky soli
2 lžičky sušeného droždí nebo 1/2 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Po ukončení programu vyndáme těsto nejlépe na silikonovém vále, těsto se nelepí a nemusí se podsypávat a umotáme bagety, rohlíky, housky atd. Přendáme na bagetový plech, plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem papírem a necháme pod utěrkou cca 40 minut kynout. Pomašlujeme rozšlehaným vejcem s troškou mléka a pečeme v předehřáté troubě při 180°C / cca 12 minut.

Poznámka:
těsto se dá použít na cokoli....housky, veky, rohlíky i chleba.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Anndy
720.tmavé bagety

foto: cinie
č. 720 tmavé veky na chlebíčky

foto: megous
č720

foto: feliberi
č.720 tmavé bagety od Cinie

foto: aluvi
720.tmavé bagety od cinie

foto: aluvi
720.tmavé bagety od cinie

foto: aluvi
Tmavá bagety 720. od cinie

foto: Eliann
720. tmavé bagetky od Cinie

foto: marcelka31
720.Tmavé bagety od cinie

foto: InkaSY
720 tmavé bagety

foto: Taňule
720. tmavé bagety od cinie

foto: 111Nikulka111
bagetky(rohlíčky)720

foto: blizenec
Rp.720 -Tmavé bagety

foto: ivka01
720. Tmavé bagetky od Cinie

foto: vladka
720 tmavé bagety

foto: ddidi
č..0720 Tmavé bagety od cínie

foto: Ivkalbc
720.tmavé bagety od cinie

foto: zeuwicka
720.Tmavé bagety od Cinie

foto: Nevanka
720

foto: Ivkalbc
720.tmavé bagety od cinie

foto: svabe
0720tmavé bagety od cinie a 0156 pomáslové od eva

foto: Hanka+Lucka_8/04+Anežka_6
720. tmavé bagety od cinie

Názory čtenářů

Demoniaque 17.4. 18:55  

vynikající!!

Mahulka 28.3. 11:47  

Piekla som ich tento týždeň 2x a ani raz sa nepodarili, boli také strašne husté. Prvý raz som cesto nechala dlhšie kysnúť, tak som si myslela, že to prekyslo. Druhý raz som dodržala všetky časy a výsledok ten istý. Na pohľad krásne bagety, ale vo vnútri husté. Doteraz sa mi všetko od Cinie podarilo, ale tretí raz už tieto bagety skúšať nebudem.

Anndy 8.3. 21:43  

Zdenka - není to podložka, ale plech na bagety - klik na obrázek

Zdenka 7.3. 12:09  

Prosím, aká je tá podložka.
Kde sa dá kúpiť
Ďakujem

soralka 22.12. 21:26  

VÝBORNÉ VŮBEC NEJSOU TAKOVÉ TĚŽKÉ JAKO NĚJAKÉ TMAVÉ HOUSKY .DOPORUČUJI !!!

shineon 21.12. 19:16  

Udělala jsem malinkou změnu a to, že jsem zlikvidovala druhé pomazánkové máslo, co jsem měla zapomenuté v lednici. Jinak bych příště motala po umíchání, nechala jsem program těsto celý a těstíčko bylo hodně měkké, ale nelepilo se. Možná bylo na vině to pomazánkové...

alus.s 23.11. 23:57  

nevím kde jsem udělala chybu ale bagety byly po upečení na povrchu zlatavé, ale uvnitř mazlavé,jako bych je ani nepekla.Nechala jsem kynout 40 min ale v troubě pomalu nezměnily velikost.Za tu dobu co mám pekošku je to první pečení co se nezdařilo...až na jeden překynutý chleba.

sarrafinka 22.6. 23:03  

super těsto,skvělé se s ním pracuje,chuť prozatím nevím,šly na mrazák,ale určitě super,jako vše!!

ivka01 9.6. 15:26  

piekla som presne podla receptu, pridala som este sezamove semienka, boli vynikajúce. Výhodou stojana na bagetky je,že sú potom pekné guľaté.

Jitkavom 14.3. 14:28  

Tyhle bagety jsou tak svkělé a opravdu nadýchané. No eňo ňůňo:-))).Mňam. Mňam.

prokle 2.2. 18:16  

Andinko, děkuji.Dávám sušené a kynuly přes noc v chladu a ráno cca 20 min.dokynout.

Anndy 29.1. 9:09  

prokle - divné. Viděla bych to na droždí. Měla si sušené nebo čerstvé? Nebylo dýl otevřený? Jak dlouho si nechala před pečením kynout?

prokle 29.1. 7:12  

cinie , už podruhé mi bagety zůstaly sedět a byly nízké, nevíš, čím to může být_

vlckaJ 30.12. 21:36  

Super, nemají chybu

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.