0695. bezlepkový ze směsi Labeta od Ayleen


foto: Ayleen
Bezlepkový chlebík

Autor: Ayleen
   Hodnocení: 0%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
směs Labeta tmavý bezlepkový chléb
přiložené droždí
550 ml vody
2 bílky
70 g rýžové mouky
50 g kukuřičné polohrubé mouky


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Program Těsto, po prvním hnětení vytáhneme metly. Zapneme na 1 minuu program Pečení, vypneme a necháme ve vypnuté, uzavřené pekárně kynout. Formu na biskupský chlebíček vysypeme kukuřičnou moukou, přendáme nykynuté, propracované těsto a necháme ještě chvilku kynout. Pečeme ve vyhřáté troubě.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.