0689. žitný chleba s acidofilním mlékem od klara3009

Autor: klara3009
   Hodnocení: 0%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
350 ml acidofilního mléka
3 lžíce olivového oleje
300 g žitné chlebové mouky
150 g špaldové mouky
50 g pšeničné celozrnné mouky
1 - 2 lžička soli
1 lžička cukru
1 lžička kmínu
15 g čerstvého nebo 1,5 lžičky sušeného droždí


Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:
Musíme počítat s tím, že celozrnné chleby nebo chleby s větším podílem žitné mouky budou hutnější (nenakynou jako s větším podílem hladké mouky), vlhčí a také s menšími póry.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.