0668. focaccia od Andinka


foto: Andinka
Focaccia

Autor: Andinka
   Hodnocení: 23%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
300 ml teplé vody
3 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
1 lžička cukru
250 g pšeničné hladké mouky
250 g pšeničné polohrubé mouky
2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí
2 lžíce oregana
5 stroužků nasekaného česneku
na posypání:
oregano
celé vypeckované olivy
česnek


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme a vložíme do dortové formy. Posypeme olivami, oreganem a česnekem a necháme cca 20 minut kynout.
Pečeme 10 minut při 220°C, pak při 200°C dozlatova.
Pekla jsem 10 minut na 220°C a pak do zlatova na 200°C.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: babiMinka
focaccia podle č. 668

foto: banjo
focaccia č.668

foto: banjo
focaccia č.668

foto: pH
Dnešní řádění

foto: StreLenka
0668 Focaccia

Názory čtenářů

FIS 19.7. 15:35  

Je to dobré-přidala bych hvězdičku.

bulisak 26.3. 21:41  

dělala jsem a byla moooc dobrá!!
Těsto po vykynutí jsem dala na plech, prstama udělala ďolíky, posypala jsem to mořskou solí, suš.rozmarýnem a pokapala oliváčem!
fakt moc dobrá :-)

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.