0657. pšenično-žitný celokváskový, kefírový chleba od SHana


foto: SHana
657 Můj celokváskový chleba

Autor: SHana
   Hodnocení: 0%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
250 ml kefíru
500 ml třístupňového Světluščina kvásku
2 lžíce olivového oleje
1 lžička Sladěnky (medu, cukru)
2 lžičky soli
1 lžíce sušené bramborové kaše
1 lžíce pšeničných obrub
2 lžíce pšeničných vloček
100 g špaldové hladké mouky
100 g žitné chlebové mouky
150 g pšeničné chlebové mouky
50 g pšeničné celozrnné mouky
150 g pšeničné hladké mouky
po 1 lžíci kmínu, slunečnice, lněného a sezamového semínka, jáhel


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Každý máme kvásek jiný, a proto si musíme hustotu těsta sami během hnětení ohlídat!

Jak na ošatkový chléb / klik


Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: SHana
657 celokváskový z nové Boschky -na ukázku v řezu

foto: pH
Celokváskový kefírový 657

Názory čtenářů

Anndy 10.3. 14:09  

Laki nahradit nejde. Můžeš ale koupit sušený v DM nebo ve zdravé výživě

Laki 10.3. 13:35  

pekařky-dá se nahradit ten kvásek?

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.