0603. litina-kynutý bramborák od iv@

Autor: iv@
   Hodnocení: 49%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
kvásek (250 ml vlažného mléka + čerstvé droždí velikosti vlašského ořechu)
4 velké syrové strouhané brambory
2 - 3 lžíce sádla
4 lžíce škvarků
170 g anglické slaniny pokrájené na kostičky
2 vejce
4 utřené stroužky česneku
dle chuti
kmín
majoránka
sůl
asi 550 g hrubé mouky
bylinky (libeček, kopřivy, petrželka)
asi 100 g pokrájené klobásy


Nastavení pekárny: Program Kynutí pak Pečení


Postup:
Vše smícháme v míse. Přendáme do pekárny bez hnětacích metel, na 1 minutu zapneme program Pečení, vypneme a necháme 1h kynout. Pak zapneme hodinové Pečení. Po ukončení programu zapneme znovu Pečení a už hlídáme.
Dá se jíst teplé i studené (s kysaným či sterilovaným zelím nebo čalamádou) a nádherně to voní!

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Laca
Bramborák č.603

foto: Olinka2201
Kynutý bramborák dle Ivy č.603

foto: k1712
Kynutý bramborák od iv@

foto: ZicaHartis
603.litina-kynutý bramborák od Iva@

foto: pH
Litý bramborák 603

foto: Betty9
603. bramborák

foto: jana.h
0603.kynutý bramborák od iv@

Názory čtenářů

saladine 27.9. 9:11  

už sme vyzkoušeli a doporučuju

Betty9 23.1. 15:47  

Chutnal nám k večeři, příště prý mám udělat nižší, aby bylo víc opečeného a přiblížilo se to bramboráku. Větší úspěch měl druhý den studený.

veverkaAnicka 26.11. 21:04  

Konecne jsem nasla odvahu a cas zkusit neco noveho, vyborny "chlebik". Priste ho mozna zkusim upect jako placky v troube, to by taky nemuselo byt vubec spatne.

karmala 27.9. 17:46  

Je velmi dobrý a rychlý

Laca 14.8. 19:47  

Je opravdu moc dobrý a je to rychlý !!!!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.