0602.pudink z domácí pekárny


foto: Svetluska78
pudink "smajlík" dle č. 602
Anonym
   Hodnocení: 48%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
1 l mléka
5 lžic cukru
2 vanilkové pudinky v prášku


Nastavení pekárny: Program Džem / Marmeláda


Postup:
Do formy nalijeme 750 ml mléka, dáme cukr a zapneme program Džem.
Po chvíli přidáme zbytek mléka, ve kterém jsme rozmíchali pudinky a necháme pracovat do zhoustnutí - cca 15 minut.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Anndy
602.pudink

foto: Anndy
300.dukátové buchtičky

foto: jimmak
0602, puding z DP

Názory čtenářů

Šárka1 16.1. 16:55  

Tak jsem taky vyzkoušela pudink v pekárně. Dělala jsem ho zatím dvakrát, pokaždé se skvěle povedl. Než zhoustl, trvalo to od začátku programu cca 40 minut. Doteď jsem ho vařila v mikrovlnce (na plotně už dávno ne, nebavilo mě u toho stát), je pravda, že je v ní za 6 minut hotový, ale je opravdu velký rozdíl v chuti. Z pekárny je pudink výborný, hlaďoučký a dokonale provařený, což se o pudinku z mikrovlnky moc říct nedá.
Sama jsem měla taky smíšené pocity, co se týče času vaření, ale od teď dám přednost přípravě v pekárně.

Verkuska 11.5. 21:29  

Ano, jak už tady bylo napsáno, mohla bych mýt nádobí ručně - bylo by to rychleji. Taky v mém případě bych mohla denně vysávat, když máme psa, který šíleně líná a 10-ti měsíční holčičku. Naštěstí máme myčku a taky iRobota. A teď k tomu přibyla již má druhá pekárna a proto moc děkuju za tento recept, protože má starší dcera pudink miluje a po tomto se může utlouct :)s vařeným v hrnci se to nedá vůbec srovnat... je boží :)Nebo já ho asi neuměla v hrnci udělat :D :D

Angelo 7.4. 8:31  

Zdravím přátelé,
protože jsem nevidomý, domácí pekárnu využívám celkem často. Mám tedy domácí pekárnu Eta Crustum. Je to pekárna opravdu dobrá, ještě mě nikdy nezklamala, a tak bych v ní chtěl udělat i pudink. To jsem tedy už i udělal. Tato pekárna má program marmeláda v následujících cyklech. Nejdříve 15 minutek ohřívá, potom 45 minut hněte tak, že se háky otočí v cyklu 0,5 sekundy, tedy to jen tak jakoby zavrčí, jakoby to jen šťouchne do toho, ani se motor pořádně nerozjede, jestli víte, jak to myslím a za 4,5 sekundy to opět míchá. Takže to má takové pauzy, půl sekundy šťouch, pak čtyři a půl nic a pak opět půl sekundy šťouch. Takto to trvá 45 minut s tím, že i zároveň ohříváme, teplota je 106 stupňů a vypíná a zapíná se ohřev v cyklech po 15 vteřinách. Poté přestaneme míchat a ještě 20 minutek pečeme, nebo-li v tomto případě vaříme. Já to ale poprvé nenechal těch 20 minut. Takže jsem udělal postup následující. Nalil jsem 750 ml mléka a pět lžic cukru do formy, zapnul program marmeláda a asi po 12 minutách jsem dal zbytek mléka s rozmíchaným, opravdu rozmíchaným pudinkem. Po třech minutách začal míchat a tedy i ohřívat. No a já se ptám, jak je možné, že když jsem ho vyndal po té tři čtvrtě hodince, že se ano, sice zdál udělaný, ale když jsem rozlil do misek a myslel jsem, jak mi stuhne, nic se nestalo? Tedy ještě dole ve formě byl nerozmíchaný prášek? Myslíte, že mám program nechat až dokonce, Omlouvám se za delší příspěvek, ale protože nevidím, opravdu se o tohle zajímám do detailu. Máte někdo Eta Crustum? Moc děkuji.

Anndy 13.3. 22:23  

FOTKY stáhni z foťáku do PC do své složky (třeba na plochu poče) a ulož ve formátu .jpg. Nejlépe i zmenši, ať se ti jich do galerie vejde víc.
Stačí na šířku 450
Pak jdi na stránky Dámy, vpravo nahoře klikni na FOTOGALERIE, NAHRÁT FOTO....
pomocí PROCHÁZET najdeš fotku, kterou chceš vložit a dáš VLOŽIT FOTOGRAFII.
Pro přehlednost je lepší si založit názvy různých galerek (třeba Rodina, Příroda, Vaření, Tvoření...)
(ZALOŽIT NOVOU FOTO GALERII)
Jak se nahraje, skočí ti tam okno, ty si zvolíš, do jaké své GALERIE si to chceš dát (Rodina, Příroda, Vaření, Tvoření...)
Pak rozbalíš okno KATEGORIE, kde řadíš fotky pro přehlednost...takže pro Rodinu je tam třeba Děti a rodina...pro Vaření / Pečení a vaření.... a dále pak řazení do DISKUSE - Domácí pekárna

FOTO DO DISKUSE
- klikneš na FOTOGALERIE, vybereš si fotku, jakou chceš dát do diskuse, klikneš na ní,
ona se zvětší. Pod ní, vpravo dole je HTML KODY-klik,
ty zkopíruješ celé to PRVNÍ okno (Vložení malé fotky s odkazem na velkou fotku:...)
- na stránce pod tím je napsáno jak!-
a vložíš to do diskuse.
PROSÍM ZAŘAZUJTE FOTKY DO SPRÁVNÝCH KATEGORIÍ
U nás to znamená kategorie: VAŘENÍ A RECEPTY!!!
Pomocí EDITACE pod danou fotkou můžete upravit číslování, komentář i přesunout kategorii.
Uvádějte prosím vždy číslo receptu, ať můžu zařadit pod daný recept!

MarioV 8.3. 13:05  

myslim, ze som prave nasiel pre seba riesenie. Urobim puding z vacsieho mnozstva mlieka a dam zachladit..

MarioV 7.3. 15:54  

Prave som ten recept dokoncil.
Funguje v pekarni ETA Duplica Vital 2147. Ten program trva ale vyse hodinu so je asi strasne, ale ten pudink je uzasny.
Je mi jasne ze rucne to ide tiez, mna len fascinuje fakt ze mozem odist a za hodku pridem a mam puding, jemny, bez hrudiek.
Ked to zhrniem, ten cas na to je zdlhavy..a ako rodina sme sa pri vareni pudingu vzdy bavili no ta chut ako ho prave jem je vynimocna.

Mario1211978 7.3. 15:47  

Ten recept som preve vyskusal

Funguje to v ETA Duplica Viital 2147. Trva to ale hodinu a 40 min, hehe, co je asi hroza. Ale je jemny, vlacny, bez hrudiek, proste vynikajuci. Ja som zmiesal vanilka, banan puding.
Dal by som sem aj foto.

Anndy 21.1. 20:01  

aobba - vpravo nahoře máš VYHLEDÁVÁNÍ - zadej do názvu část slova a nejde ti to co potřebuješ

Anndy 21.1. 20:01  

aobba - CO VŠE PEKÁRNA ZVLÁDNE:
Buď zvolíte program jen na míchání a kynutí těsta a dál pak zpracováváte těsto v ruce a pečete v troubě (např. rohlíky, housky, bulky - plněné i neplněné, nasladko i naslano), knedlíky přílohové nebo plněné, záviny sladké i slané, mazance, buchty, koláče, koláčky, koblihy, pizzy, …

anebo zvolíte program, kdy vám pekárna těsto zamíchá, nechá nakynout a i upeče – chleby (tmavé, světlé, toustové), ale i záviny, buchty, bábovky, mazance, makovce, .....

V pekárně si můžete udělat i škvarky, džemy, mléčné, rýžové i krupicové, ale i bramborové kaše, nudle do polévky, těsta na vánoční cukroví, perníčky, zapečené brambory, těstoviny, čočku, guláš, hubník, jakýkoliv nákyp, rizoto ..... a mnoho dalšího!!!

aobba 19.1. 13:17  

Mě taky Ježíšek nadělil pekárnu, chleba peču obden, ted jsem tady našla i tento recept na pudink, taky ho zkusím, ale já slyšela, že se dá v domácí pekárně upéct i sekaná, máte s tím někdo zkušenost, ev, recepr??? Děkuji,,,,

fiipolik 16.9. 19:53  

pudink nemá chybu, je skutečně výborný a bez jakýchkoliv hrudek. díky za nápad :-)

Katka 30.8. 20:02  

Holky, a co Eta, je to hned, nebo se taky nejdříve musí dát ten program pečení..

kalla1412 19.1. 17:00  

Puding jsem rozmíchala v troše mléka a celé jsem to nalila do zbytku, aniž bych předtím mléko předehřívala. Za 30 minut (ale myslím, že by to bylo i za 20) jsem měla hlaďounký voňavý puding bez práce - v pekárně eta duplica vital :-) Určitě lepší než kjastrol, stát u toho, řešit hrudky, míchat, potit se

HaGr 19.11. 18:00  

Ahoj všichni,
mám pekárnu Tefal OW 5001, která v programu "jam" také nejdřív míchá a pak teprve topí, takže vycházím-li z postupu přípravy pudinku, musím dát nejdřív program "pouze pečení" a když je mléko dostatečně teplé, přileju rozmíchaný pudinkový prášek s cukrem a mlíkem, chvilku nechám prohřát a pak program přepnu na "jam" a ten mi to zamíchá.Hrudky nejsou, připálený hrnec taky ne. Jediné, co udělám, že jednou přepnu program.Tak co Moulinex XXL, půjde to taky? ")))

Luci 29.5. 22:43  

Ahoj, zkusila jsem pudink ve svojí pekárně Moulinex Home Bread XXl a bohužel tahle pekárna má fakt blbý program Marmeláda. Na začátku zuřivě míchá a pak už jen hřeje. Takže nakonec mi z toho vylezl hrudkovatý pudink, dole tuhý, zbytek tekutý i po vychladnutí. Snědli jsme ho, to ano, ale tato pekárna opravdu není na pudink vhodná. Mrzí mě to, se dvouma dětma se každá volná chvilka hodí.

Ivoušek 22.1. 17:19  

super, tak pudink se povedl, míchalo se to a míchalo až to bylo husté. Díky

schenet 8.4. 16:32  

Zdravím všechny kuchařinky.Dělala jsem pudink dle receptu dopadlo to dobře.Pudink mi i trochu zhoustnul v pekárně.Je moc dobrý a hned byl pryč,samozřejmě po vychladnutí :-D
Sice to trvá déle ale stojí to za to.Ušetřený čas jsme věnovala dcerkám

Anndy 8.3. 17:29  

jitule79 - vyloženě "blbý" není :-)) neboj, pudink a kaše a jiné s Moulinex uděláš. Vyzkoušej, uvidíš

jitule79 8.3. 16:15  

chtěla bych se zeptat, jestli všechny pekárny Moulinex mají ten "blbý" program na marmeládu. Já mám Moulinex 300001,tenhle program jsem ještě nezkoušela. díky

borovec 20.2. 19:29  

Správně,postup je zdlouhavý,ale nemusím u vaření stát.Krásně se ztuhlý zpracovává do krému.Pokud jíte teplý pudink,prosím.Ale já naliju do misek a ztuhne a teprve potom jíme.Jsem spokojená s postupem.On se zdá řidký,ale ztuhne krásně.

Anndy 13.2. 22:35  

veerruu - jiný než Marmeláda / Džem nemůžeš

veerruu 13.2. 21:46  

Andy na jaký program se tedy dá zkusit v Moulinexu? Nebo nemá žádný vhodný, když Marmeládu má divně/jinak rozvrženou?
Díky.

breiova 20.1. 15:25  

je fakt, že není hned, ale pokud je i jiná práce, vůbec to neva. dneska jsem vyzkoušela a za necelých 20 min. byl puding hotovej a vynikající.

Macik74 26.12. 23:05  

Tak jsem se dnes stala hrdou majitelkou domácí pekárny ECG. už se těším co vše vyzkouším! A hned na svačinku zkkusím pudink!!!! Nemám ráda stát u plotny a míchat... prostě to tam našupu a půjdu si hrát s Vojtou - synem...... a jsem na to zvědavá!

JanaG. 28.8. 17:38  

Zkuste to samý, ale udělat to v mikrovlnce. Je to mnohen rychlejší cca 5minut a je super.A taky bez stání u plotny :-)

Jarka40 25.4. 21:41  

Zkoušela jsem minulý víkend,je opravdu jemný,a nechala jsem celý program,zdálo se mi že nějak nehoustne.vynikající

Freaa 21.1. 15:32  

Dnes jsem vyzkoušela tento pudink. V pekárně Kenwood BM350 se dělal cca 45 minut od začátku programu marmeláda. Chuťově je dobrý. Sice to tedy trochu déle trvá, ale je to, dalo by se říct, bez práce.

jitinecka 2.11. 13:45  

Dělala jsem v pekárně těsto na buchtičky a potom jsem zkusila udělat šodó, zatímco se buchtičky pekly v troubě. Nedělám ho z vína, ale v podstatě řídký puding - 2 vanil. pudingy, 1,5 l mléka, cukr, rum. Krásně se udělala hustota a nic jsem nemusela hlídat a hlavně žádné mytí připáleného hrnce. Trvalo to asi 40 min.

Katusice 27.10. 17:05  

Super,

v pekárně dělám těsta, peču chleba a dnes jsem zkusila i puding a asi ho budu dělat dál v pekárně. Nic nemusím hlídat a to je velké plus. Než se "upekl" puding, tak jsem nakojila dcerku a synovi nachystala svačinu. Super!

majinka007 18.3. 3:12  

Vyzkoušela jsem takhle udělat puding a je dokonale jemnej,fakt mňamka

Jasmin 28.2. 15:42  

Ahoj dnes jsem dělala čokoládový pudink v pekárně eta delicca. Byl super.

t.sašenka 7.2. 14:10  

Puding je naprosto super, sice mi to v pekárně trvá hodinu a pět minut, ale ten výsledek stojí za to. Lepší jsem nikdy nejedla. Vřele doporučuji

janinabliz 6.2. 18:29  

Dobrý večer moc vás zdravím,dnes jsem dělala pudink podle vás v dom.pekárně a je vynikající dělala jsem ananasový a nemá chybu,jinak už pudink dělat nebudu,konec upálených hrnců,moc díky za super receptík,s pozdravem Jana

Jančová Karolina 24.1. 19:31  

Jen se připojuji, že domácí pekárna od Moulinexu -baguette- má program džem pro mě nevyhovující . 10 minut míchání na začátku a po té jenom ohřev - výsledek tedy byl samá hrudka.

Anndy 18.1. 20:27  

Tapi - aha, tak jak pracuje tahle pekárna, to netuším, snad někdo poradí.

Tapi 18.1. 18:12  

ANDY - ja mam CIATRONC BBA 2784

Anndy 18.1. 13:58  

Tapi - nemáš náhodou některou z Moulinex XXL nebo Baguette? protože to jsou snad jediné pekárny, které mají program Džem / Marmeláda poněkud zvláštní. Program buď míchá nebo hřeje, jiné pekárny to dělají zároveň.

Tapi 18.1. 12:16  

Tak tento puding jsem taky zkusila - vlila mléko přidala cukr a zapla program marmeláda a čekala kdy můžu dolit zbytek mléka i z pudingy je psané po chvíli,ale mléko bylo pořad studené a po 5 minutech se přestalo míchat a začalo topit,tak čekám kdy začne míchat a tu nic tak jsem to pak udělala normalně,pač nevím zdáli se ten puding při vaření v pečce nemusí promíchávat

mortisa 16.11. 21:40  

Super,díky za tento recept.Dnes jsem vyzkoušela a jsme celá rodina nadšená.Hlavně to uvítám přes léto,kdy jezdíme na zahrádu a příjíždíme domů najezení dobrůtkami z grilování a tak máme k večeři chuž jen na něco malého.většinou vyhraje právě pudink,ale mě moc nebavili ho dělat.to je samé vybalování,koupání ětí atd a k tomu jěště stát a dělat pudink.Teď to bude jednoduché,takže ještě jednou díky.

Anndy 14.11. 8:32  

vynikající nápad. Asi si člověk řekne, že hlavně rychlejší je to na kamnech, jenže v pekárně je pudink, řekla bych, jemnější a hlavně - dám do pekárny, zapnu program a odcházím...žádné míchání, vyběhnutí mléka, mytí hrnce! Bezva

iva.na 2.10. 14:30  

Dnes jsem uvařila hned po rýžové kaši(měla jsem přebytek mléka)...Recepty samozřejmě moc dobré!
Musím se přidat ke kritice odpůrců pekáren-s dvěma malými dětmi a velkým barákem jsem ráda za každou ušetřenou minutu kterou můžu věnovat dětem nebo jiným potřebným věcem na baráku!!!Na "kámošku" pekárnu nedám dopustit!

shineon 13.8. 20:56  

super nápad, jen doporučuji, pokud dáváte alobal, sem tam pod něj kouknout, aby vám to nevykypělo do pekárny, jako mně

mysmrne 10.6. 23:24  

Musím se zasmát, viz AZURA, která musí kolem sebe kopat,a napadat lidi, jen aby měla ona pravdu:)))připadá mi to od ní trapnéé. Spíše to vyznělo, že s ní nejsou spokojeni, že musí být vše a hned!Je supr výmysl pekárna a tyto recepty, které nám všem šetří především čas a ruce a nervy,a zda se to povede, no bóže.Pudink dopadl dobře a umím jej taky v kastrolu, ale proč?Každému co jeho jest,pakliže někdo chce drbat kastrol, tak ať si ho drbe, mě dítě i manžel počká...ale je to o prioritách a toleranci!A ne o uspěchanosti doby:)

gabina.v78 26.3. 10:19  

Ahoj tak jsem ho taky zkusila, ale po 20 minutách věčného naléhání mých dětí, kdy se pořád ptaly mami kdy už to bude..., jsem to vzdala a uděla pudink klasicky na sporáku. Asi radši zůstanu u staré osvědčené metody. Netvrdím že tento způsob, který je tu popsán je špatný, ale každý ať si to dělá po svém. Kdybych neměla děti tak by mi asi taky nevadilo dělat to 40 minut, ale teď mi vadí 40 minut poslouchat děti, které to chtějí mít co nejrychleji na misce.

Michlena 20.3. 11:14  

Pudink se povedl skvěle! Dělala jsem ho klasicky 1l mléka + 2 pudinky + nějaký cukr.Nic se nepřipaluje a dělá se to samo - to je na tom nejlepší! :-)))))

Modruse 14.3. 22:50  

Díky za tip:), pudink rozhodně zkusím, pte nebudu muset nic šmrdlat na plotně a navíc se mi minule prostě nepovedl, i když jsem ho dělala podle návodu:)). Takže recept si přidávám do složky oblíbené recepty:).

shineon 8.3. 17:11  

Tak dneska jsem "bodovala". Dala jsem dělat pudink a protože jsem nechtěla, aby mě pekárna pocákala při vlévání rozmíchaného prášku, pekárnu jsem vypnula, ale asi na dýl, než si pamatuje. Tak jsem dala "džem" od začátku, což způsobilo, že z pudinku se u dna udělaly cucky. Pak mi ke všemu mléko, tedy už řídký pudink, vzkypělo a měla jsem plno toho "blivajzu" v pekárně. Nevěděla jsem, jak jí vyčistit, jestli nemám pustit pečení a pak to jen odloupnout.... nakonec se mi povedlo sundat víko a postavit pekárnu na bok a vyčistit jí. No tak už mi trochu to nadšení z vaření pudinku trochu ochladlo.

shineon 3.3. 16:38  

Koukám zajímavá diskuze. Zkusila jsem to a je to OK, akorát že některý typ pudinku ztuhne až v misce. Moji kluci léta pudink nechtěli, tak jsem ho dlouho nevařila. Teď mi sami řekli, ať ho zase udělám. Mně osobně vyhovuje nalít mléko a cukr do pekárny, než se začne točit, v klídku si rozmíchám pudink v hrnku a přidám ho tam. Pak už se o to nemusím starat, jen když už se netočí metličky, naliju pudink do misek. Mezitím udělám spousty věcí a forma z pekárny se mi myje rozhodně líp, než mlíkovar.

Hanka Kráťa 23.2. 16:20  

pro Azuru: Mně zase přijde úsměvné, jak sebejistě zmiňuješ svou logiku a zdravý rozum. Každému, kdo zdravý rozum má jistě došlo, že Pudinkářka Hanka vše psala coby menší úsměvný fejeton o pudinku. Píše - cituji:"ze zvědavosti jsem zkusila udělat". Neznamená to, že to co si psala o vaření v kastrolu za 5 minut ona neví.. Je super, že to je ozkoušené, dcera ráda peče a vaří, ale na plynu bych jí samotné pudink dělat nedovolila. Jak Andy píše mohlo by se to připálit a v horším případě by se mohla i popálit. Je nadšená ze všeho, co může dělat sama a bude šťastná i za recept na pudink.

Anndy 22.2. 17:37  

Azura - v něčem máš sice pravdu, ale jak říká kamarádka: každý nemá vždycky čas a chuť stát u sporáku a takhle to udělá pekárna sama. Zvládne to i nešikovný chlap nebo starší dítě - nic se nepřipálí - né každý umí uvařit pudink bez připálení. To platí o rýžové kaši č.439 případně krupicové.

Azura 22.2. 9:17  

Mně jen přijde hrozně směšné dělat něco komplikovanějí, složitěji a mnohem déle jen proto abych mohla říct dělám v pekárně vše. Opravdu mi to přijde úsměvné preferovat 40 minut + zkoušení, zda už tuhne, před pětiminutovkou strávenou u hrnce. Jestli je logika a zdravý rozum jizlivost.. tedy jizlivá budu i nadále:-))

Anndy 21.2. 10:08  

Azura - proč tak jízlivě? Někde je chyba a tak ne všechny pekárny zvládnou pudink, tak jak mají. Vidím to na špatné rozvržení programu Džem u pekárny Moulinex XXL

Azura 21.2. 7:52  

Ó Dono Kláro, vařit puding 40 minut... super!!! To musím vyzkoušet. Je zvláštní, že v kastrolu ho mám za necelých 5 minut:-)))))))))) Výborný recept a ještě lepší komentář pudinkářky Hanky:-)))) Vše co jsi vyjmenovala že jsi udělala během vaření pudingu v pekárně bych stihla při vaření v kastrůlku taky a ještě bych měla umyté nádobí o pudingu:-))Manžel má z tebe asi radost viď?:-)))))

jura 17.2. 8:19  

a mi se povedl proč?

Anndy 15.2. 16:46  

Pudinkářka Hanka :-) - jakou pekárnu máš?
Celkové zjištění je, že není program Džem jako program Džem....pekárna Moulinex XXL má trochu jiné rozčasování a funkce při tomto programu

Pudinkářka Hanka :-) 15.2. 13:28  

Milé dámy, asi už vím, kde udělali soudruzi z NDR chybu! :-)Jestli někdo čeká, že z pekárny vyndá tuhý pudink, ať popřemýšlí, že pudink se stává tuhým až po vychladnutí. Můj muž by se pobavil,
tvrdí, že z pekárnou zvládne kdokoliv cokoliv - i úplný blbec. Netuší totiž, jaká věda je takový pudink!!! :-)Osobně si myslím, že každá pekárna může mít program "JAM" s jinou teplotou. Já sem pudink ze zvědavosti zkusila udělat a to dle výše uváděného receptu, jen to trvalo trochu déle - celkem 40 minut. Čili takto:

3/4l mléka + 5 lžic cukru dáme na program "JAM" a asi po 10 minutách, (kdy se u mé pekárny začaly točit metly) sem přidala zbylých 1/4l mléka a v něm rozmíchané 2 pudinky. Po dalších 30 minutách byl hotový a stačilo ho nalít do misek a čekat až vychladne..

V mé pekárně byl po 15 minutách od přidání pudinku opravdu řídký a neztuhl. Ať si tedy každý kdo chce raději zkusí dát drtek pudinku na zkoušku na talířek ztuhne-li = je-li provařený.
Trval dlouho, ale bylo fajn, že sem namísto míchání stihla vyložit a uklidit nákup a nádobí z myčky + dát prát prádlo.

Chocolat 3.2. 22:52  

Tak program marmeláda jsem nechala běžet asi 40 minut (a pak vypla), ale puding vypadá super a žádný připečený cukr jako se mi to stává v rendlíku.

Jindří 14.1. 14:16  

pročítala jsem si spodní diskusi k tomuto receptu a řekla bych,že ho nezkoušely,jen byly nadšené,že něco takového je možné a ty co ho dělaly,tomu se nepovedl

Anndy 12.1. 18:40  

bohužel autor neznámý. Pár lidem viz. níže se ale povedl. Sama jsem ho nezkoušela, takže neporadím.

olga 12.1. 13:54  

tak me se pudink take nepodaril.prosim autorku o zlepseni receptu ci presny postup

Jindří 30.12. 16:56  

Ahoj zkoušela jsem pudink v pekárně,mám ho tam již hodinu a nic.Mám pekárnu moulinex,dělala jsem ho podle tohoto výše psaného receptu na program zavařenina.Prosím poraďte,kde jsem udělala chybu

jajiti 15.10. 0:51  

Díky za recept pudinku v pekárně. Určitě někdy vyzkouším. Já dělám puding v mikrovlnce - nepřipálí se a je super:-)) A postup - podobný, jako v pekárně, akorát dělám z půllitru mléka a jednoho pudinku. Nejdříve přihřeju mléko v MV, pak odeberu trochu a rozmíchám s pudinkem a cukrem a vleju zpátky do horkého mléka - za pár minutek je pudink hotový a je moc dobrý - zvládnou to i děti:-) Akorát se musí semtam promíchat

Dzuli 18.9. 11:38  

super,super,dík za tenhle recept.Já pořád peču dorty a tohle mi velice ušetří čas,než se pudink v pekárně uvaří,můžu dělat něco jiného a né stát u plotny a míchat,takže ještě jednou díky:-))

Anonym 1.9. 14:21  

u toho kastrolu se ale musí stát

Andrea 16.8. 9:25  

Super, na celém netu jsem recept jak vařit v pekárně puding nenašla! Díky!

upavla: ...v ruce je taky nádobí rychleji umyté než v myčce... ;-)

upavla 2.8. 12:18  

proč tak zdlouhavý postup? v obyčejném kastrolu je pudink rychleji uvařený.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.