Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Autor: zajoch
Hodnocení: 39%
Suroviny:
150 ml podmáslí
250 ml vody
1,5 lžičky soli
400 g pšeničné chlebové mouky
100 g žitné chlebové mouky
100 g grahamové mouky
trošku chlebového koření (fenykl, koriandr, hořčičné semínko)
1 lžička kmínu
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí
špetka cukru
Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední
Postup:
Šárka 23.10. 21:31
Výborný ;-)
Marcela 8.12. 17:02
Nikdy jsem do žádného fóra nepsala,teď ale cítím potřebu to sdělit a chlebíček Vám vážně moc moc pochválit. Je VYNIKAJÍCÍ !!! :-) peču ho pořád a pořád a ještě jsem se ho nepřejedla. Dnes jsem ho pekla poprvé na velikost II. a to z 1,5 dávky surovin. Bomba... a děkuji :-)
Kyša 30.8. 17:38
Dneska jsem ho zkoušela,akorát jsem dala 200ml podmáslí a 200ml vody a přidala jsem si semínka slunečnice,dýně.Je moc dobrý!!!!!
budulinka2 29.5. 19:34
Je opravdu dobrý. Dnes jsem striktně napoprvé dodržela recepturu, příště již budu experimentovat.
Kramila 18.2. 13:03
Tak tenhle chleba u nás zatím vede!!!!
zajoch 26.7. 16:41
Dnes jsem do něho přidala nahrubo mletou pšenici s žitem (obojí spařené ) a řekla bych, že je ještě lepší.