0589. podmáslový chléb od zajoch


foto: zajoch
589 Podmáslový

Autor: zajoch
   Hodnocení: 39%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
150 ml podmáslí
250 ml vody
1,5 lžičky soli
400 g pšeničné chlebové mouky
100 g žitné chlebové mouky
100 g grahamové mouky
trošku chlebového koření (fenykl, koriandr, hořčičné semínko)
1 lžička kmínu
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí
špetka cukru


Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Olinka2201
Podmáslový od Zajoch 589

foto: Anndy
589.se sójovou kyškou

foto: aluvi
589. chléb podmáslový

foto: Kramila
589. podmáslový chléb od zajoch

foto: mirca71
589 podmáslový

foto: Kyša
Podmáslový 589

foto: Želka
č.589

foto: STECKA
589 podmáslový chleba od Zajoch

foto: Jajík
0589.podmáslový chléb od zajoch

Názory čtenářů

Šárka 23.10. 21:31  

Výborný ;-)

Marcela 8.12. 17:02  

Nikdy jsem do žádného fóra nepsala,teď ale cítím potřebu to sdělit a chlebíček Vám vážně moc moc pochválit. Je VYNIKAJÍCÍ !!! :-) peču ho pořád a pořád a ještě jsem se ho nepřejedla. Dnes jsem ho pekla poprvé na velikost II. a to z 1,5 dávky surovin. Bomba... a děkuji :-)

Kyša 30.8. 17:38  

Dneska jsem ho zkoušela,akorát jsem dala 200ml podmáslí a 200ml vody a přidala jsem si semínka slunečnice,dýně.Je moc dobrý!!!!!

budulinka2 29.5. 19:34  

Je opravdu dobrý. Dnes jsem striktně napoprvé dodržela recepturu, příště již budu experimentovat.

Kramila 18.2. 13:03  

Tak tenhle chleba u nás zatím vede!!!!

zajoch 26.7. 16:41  

Dnes jsem do něho přidala nahrubo mletou pšenici s žitem (obojí spařené ) a řekla bych, že je ještě lepší.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.